Neler Yeni

Whatsapp Kararından Geri Döndü (CNN)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
WhatsApp kararından döndü. Gizlilik politikası devam edecek.

Kaynak: CNN

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
RRRRRRRRRRR

batuhan0088

80+ Bronze
Baktılar insanlar telegram gidiyor. Bilgiler rusyaya gitmesin yine bizde kalsın demişlerdir.

Smashermi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Burak açık
Yok gardaşım yalan inanmayın bunlara öyle kolay değil adamlar biliyordu kullanıcı kaybedeceğini dönmezler

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Webtekno resmi değil dedi Twitter da.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Şu an sosyal medyada büyük bir bilgi kirliliği var. CNN’i kaynak gösterip; WhatsApp’ın kararından döndüğünü, gizlilik politikasının devam edeceği söyleniyor. Ben böyle bir kaynağı bulamadım. Bilen varsa hep birlikte bakalım! Biri taş atıyor sonra herkes paylaşıyor.

* #Whatsapp'ın gizlilik konusundaki kararından döndüğü ve bu haberin CNN'de geçtiği bilgisi doğru değildir. * Tam tersine, Whatsapp Yöneticisi Will Cathcart, Twitter hesabından uygulamayı savunan bir açıklama yaptı.
@wcathcart

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Şu an sosyal medyada büyük bir bilgi kirliliği var. CNN’i kaynak gösterip; WhatsApp’ın kararından döndüğünü, gizlilik politikasının devam edeceği söyleniyor. Ben böyle bir kaynağı bulamadım. Bilen varsa hep birlikte bakalım! Biri taş atıyor sonra herkes paylaşıyor.

* #Whatsapp'ın gizlilik konusundaki kararından döndüğü ve bu haberin CNN'de geçtiği bilgisi doğru değildir. * Tam tersine, Whatsapp Yöneticisi Will Cathcart, Twitter hesabından uygulamayı savunan bir açıklama yaptı.
@wcathcart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Webtekno resmi değil dedi Twitter da.
Evet resmi değil ben CNN in yaptığı haberi paylaştım https://www.cnnturk.com/bilim-tekno...atsapp-gizlilik-sozlesmesi-nasil-iptal-edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom