Whatsapp Kararından Geri Döndü (CNN)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Reaksiyon skoru
9,072
WhatsApp kararından döndü. Gizlilik politikası devam edecek.

Kaynak: CNN

RRRRRRRRRRR

Baktılar insanlar telegram gidiyor. Bilgiler rusyaya gitmesin yine bizde kalsın demişlerdir.

Yok gardaşım yalan inanmayın bunlara öyle kolay değil adamlar biliyordu kullanıcı kaybedeceğini dönmezler

Webtekno resmi değil dedi Twitter da.

Şu an sosyal medyada büyük bir bilgi kirliliği var. CNN’i kaynak gösterip; WhatsApp’ın kararından döndüğünü, gizlilik politikasının devam edeceği söyleniyor. Ben böyle bir kaynağı bulamadım. Bilen varsa hep birlikte bakalım! Biri taş atıyor sonra herkes paylaşıyor.

* #Whatsapp'ın gizlilik konusundaki kararından döndüğü ve bu haberin CNN'de geçtiği bilgisi doğru değildir. * Tam tersine, Whatsapp Yöneticisi Will Cathcart, Twitter hesabından uygulamayı savunan bir açıklama yaptı.
@wcathcart

Şu an sosyal medyada büyük bir bilgi kirliliği var. CNN’i kaynak gösterip; WhatsApp’ın kararından döndüğünü, gizlilik politikasının devam edeceği söyleniyor. Ben böyle bir kaynağı bulamadım. Bilen varsa hep birlikte bakalım! Biri taş atıyor sonra herkes paylaşıyor.

* #Whatsapp'ın gizlilik konusundaki kararından döndüğü ve bu haberin CNN'de geçtiği bilgisi doğru değildir. * Tam tersine, Whatsapp Yöneticisi Will Cathcart, Twitter hesabından uygulamayı savunan bir açıklama yaptı.
@wcathcart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Webtekno resmi değil dedi Twitter da.
Evet resmi değil ben CNN in yaptığı haberi paylaştım https://www.cnnturk.com/bilim-tekno...atsapp-gizlilik-sozlesmesi-nasil-iptal-edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,334
Üyeler
195,600
Son üye
starrynight
Geri