Neler Yeni

whatsapp plustan normal whatsapaa nasıl sohbetlerimi geçiririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can
uzun süredir wp plus kullanıyorum ama artık sürekli 3 taraf yazılımlarıyla uğraşmak istemediğimden normal wp ye geçtim internette bazı yöntemlerle denememe rağmen sohbetler gözükmüyor. wp plusu silmeden önce dosyaları yedekleyip sd karta dosyalarını atmıştım fakat bir türlü geçiremedim bunun için bir çözüm var mı

Hanaz

80+ Gold
uzun süredir wp plus kullanıyorum ama artık sürekli 3 taraf yazılımlarıyla uğraşmak istemediğimden normal wp ye geçtim internette bazı yöntemlerle denememe rağmen sohbetler gözükmüyor. wp plusu silmeden önce dosyaları yedekleyip sd karta dosyalarını atmıştım fakat bir türlü geçiremedim bunun için bir çözüm var mı
Wp yi kaldırın bilgileri sakla deyin normal wp indirin kullanın bende böyle oldu

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Berk
bilmediğimden soruyorum wp plus nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmediğimden soruyorum wp plus nedir?
hocam android tarafında whatsappın oynanmış versiyonudur bunun türevleri vardır. (wp aero wp pro vs. ) genel kullanım amacı silinen mesajları ve durumları görme tek açımlık fotoları indirme kendi temalarını oluşturma gibi premiyum avantajlar sağlar. ama 3 taraf yazılım olduğu için bilgiler kolaylıkla sızdırılabilir normal whatsapptaki gibi drive yedekleme yapılmaz.. kısacası yolunan tavuk etine değmez hiç girmeyin o taraflara tavsiyem normal kullanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wp yi kaldırın bilgileri sakla deyin normal wp indirin kullanın bende böyle oldu
hocam biraz daha detaylı anlatma şansın varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,739
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom