Neler Yeni

Whatsapp yedek geri yüklemesi için google hesabımı görmüyor acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Yasin Doğu
Telefonum xiaomi 13t
Geçen gün direnç isleminden önce yedekledim her şeyimi 21gb. Sonra format atıldı ve telefonu tekrardan kurdum. Whatsapp açılırken eski yedeği geri yükleyin çıkınca hesabımı görmüyordu ben de yeni hesap ekle diyince bu hesap cihazda zaten var yazıyor. Cihazdan kaldırıp hesabı ilk kez ordan girince de hesap cihaza geliyor ancak açılış ekranına geri atıyor ve tekrar hesabı gormüyor paradoxa giriyor. Uygulamayı defalarca silip yukledim. Belki optimizasyonla ilgilidir birkaç gün bekleyeyim diyorum yine aynı şey. Ayrıca outlook uygulamasında da aynı hesabı girince hiçbir posta gelmiyor ve gitmiyor logo gri gozüküyor hesap pasif durumda. Ne yapacağımı bilmiyorum hesabımla ilgili bir ayardan şüpheleniyorum onu da baya kurcaladım. Dosya izinlerinin hepsini de veriyorum bir şey değişmiyor. Tek denemediğim şey tekrar format atmak ama aynı olacağına emin gibiyim olacağını bilsem direkt denerdim ama olmuyor işte bir yol gosterin o yedek benim için çok önemli. Ektekiler outlook. Whatsapp da tam olarak bahsettiğim gibi tek fotoğrafla açıklanamıyor o yuzden foto koymaya gerek duymadım. Not: gmail uygulamasında aynı hesabı sorunsuz kullanabiliyorum ama bu whatsapp ile outlooktaki sorunun bağlantılı olduğuna inanıyorum.

Ekler

• Screenshot_2024-08-28-18-37-37-318_com.microsoft.office.outlook-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-28-18-37-37-318_com.microsoft.office.outlook-edit.jpg
    179.6 KB · Hit: 27
  • Screenshot_2024-08-28-18-38-08-889_com.microsoft.office.outlook.jpg
    Screenshot_2024-08-28-18-38-08-889_com.microsoft.office.outlook.jpg
    181.8 KB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,179