XOğuzhanX 80+ Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 261 11 Ocak 2025 #1 Herkes işletme sahibi olmuş ve çoğu dolandırıcı bunlar bu WhatsApp ünvanını nasıl alıyorlar?
kutaybey 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 542 Dahası Reaksiyon skoru 263 Konum Turks and Caicos İsim Kutay 11 Ocak 2025 #2 XOğuzhanX yazmış: Herkes işletme sahibi olmuş ve çoğu dolandırıcı bunlar bu WhatsApp ünvanını nasıl alıyorlar? Devamı için tıklayın... whatsapp business uygulamasıyla hesabını işletme hesabına çeviriyorsun. ünvan değil , isteyen istediği gibi numarasını işletme hesabına çevirebiliyor.
XOğuzhanX yazmış: Herkes işletme sahibi olmuş ve çoğu dolandırıcı bunlar bu WhatsApp ünvanını nasıl alıyorlar? Devamı için tıklayın... whatsapp business uygulamasıyla hesabını işletme hesabına çeviriyorsun. ünvan değil , isteyen istediği gibi numarasını işletme hesabına çevirebiliyor.