Neler Yeni

widows update sıkıntısı

Deuslra49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deuslra49
2021 e girdiğimizden beri ne yaptıysam windows güncellemesi alamadım 20h1 den beri güncelleme alamıyorum indir diyorum %100 oluyor ama ardından iptal oluyor bilgisayarım HP pavilio dk 15nt0005
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...Yt8eww3X8Rd_2cV-8wWh-mBsGwTdoAzhoCkWIQAvD_BwE

hp yetkili servisi hatayı çözemedi ama garantili ürünü inceleme için 400 tl para istedi dava fln açıldı ama sonuç yok sonuç olarak sorun windows updete sorunu lütfen yardımcı olun

Ekler

• resim_2021-05-29_145842.png
    resim_2021-05-29_145842.png
    106.7 KB · Hit: 35
  • Ekran görüntüsü 2021-05-29 150342.png
    Ekran görüntüsü 2021-05-29 150342.png
    62.2 KB · Hit: 29

TALHA MURAT

80+ Silver
Bu arada bu yazılımsal hata windowsu düzgün kurun ayrıca driverlar tam olsun o şekilde update yapın. O değilde hp garantili cihaza nasıl para istiyor casper bile hiçbir halttan para almıyor çok garip olay ki zaten ısınma sorunlu cihaz.

Deuslra49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deuslra49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada bu yazılımsal hata windowsu düzgün kurun ayrıca driverlar tam olsun o şekilde update yapın. O değilde hp garantili cihaza nasıl para istiyor casper bile hiçbir halttan para almıyor çok garip olay ki zaten ısınma sorunlu cihaz.
Cihazda Windows kurulu aten format atıyorum sıfırlama yapınca kendi kuruyor denedim 2 kere format attım düzelmedi hp de anakart sorunu fln dedi onun için istedi parayı ama cihat anakart şifreli gelmiş ve bunu öğrenip arayınca değişim için ücret telep etti

TALHA MURAT

80+ Silver
Cihazda Windows kurulu aten format atıyorum sıfırlama yapınca kendi kuruyor denedim 2 kere format attım düzelmedi hp de anakart sorunu fln dedi onun için istedi parayı ama cihat anakart şifreli gelmiş ve bunu öğrenip arayınca değişim için ücret telep etti
Hp öneren çok kronik sorunlu ve iyi marka değil dedim kimse dinlemezdi yazık millete bir bildiğimiz var yani . tüketici hakem heyetine başvursaydın .

Deuslra49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deuslra49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hp öneren çok kronik sorunlu ve iyi marka değil dedim kimse dinlemezdi yazık millete bir bildiğimiz var yani . tüketici hakem heyetine başvursaydın .
formatlar fln attım şimdi düzeldi once manuel indirdim sonra formatladım şükür düzeldi canavar gibi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

formatlar fln attım şimdi düzeldi once manuel indirdim sonra formatladım şükür düzeldi canavar gibi oldu

Top Bottom