doğru söylüyorsun unutmuşum hayatımda bi kere alacağım bir şey iyi olsun ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur tabi![]()
Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeyi söylememişsin bu arada.
Asus daha iyi ve F/P bir ürün, onu alabilirsin.doğru söylüyorsun unutmuşum hayatımda bi kere alacağım bir şey iyi olsun ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur tabi
Kanka valla ben tp linkin bi tane aldım 120 lira küçücük usb gibi fortniteta 40 ping valla çok güzel alabilirsen ondan al derimarkadaşlar masaüstü PC mi wifi ye bağlamak için wifi adaptör laazımmış arada 2 suvar var 10-15 metre aralıkta çekebilicek bi wifi adaptör önerir misiniz teşekkürler şimdiden
oyun değil sadece derse bağlansın yeter zoomdaKanka valla ben tp linkin bi tane aldım 120 lira küçücük usb gibi fortniteta 40 ping valla çok güzel alabilirsen ondan al derim
kanka gidip no name bişey alma yeter o zaman çünkü no name almıştım ben ilk daha wifiyı görmüyorduoyun değil sadece derse bağlansın yeter zoomda