Neler Yeni

wifi görmeme sorunu laptop

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Wireless kart kolay sökülebilir yerde mi? Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum; ama isterseniz Teamviewer ile bakabilirim. Cep telefonunu kablosuz olarak laptopa bağlamayı denediniz mi? Belki onu görebilir.

crixus49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
engin
Wireless kart kolay sökülebilir yerde mi? Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum; ama isterseniz Teamviewer ile bakabilirim. Cep telefonunu kablosuz olarak laptopa bağlamayı denediniz mi? Belki onu görebilir.
evet denedim ama baglanmadi telefon la da yani görmüyor tw icin ise suan netim yok

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Wireless kartın kabloları çıkmış olabilir. Bozuk olsaydı hiç görünmezdi herhalde. Laptopu sökebilecekseniz, kontrol etmeniz iyi olur. @Crypto07 'nin dediği gibi kablosuz bağlantının kapalı olma ihtimali de var. O tuşların çalışması için sürücülerini yüklemeniz lazım.

crixus49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
engin
Wireless kartın kabloları çıkmış olabilir. Bozuk olsaydı hiç görünmezdi herhalde. Laptopu sökebilecekseniz, kontrol etmeniz iyi olur. @Crypto07 'nin dediği gibi kablosuz bağlantının kapalı olma ihtimali de var. O tuşların çalışması için sürücülerini yüklemeniz lazım.
hangi sürücüler onlar wifi sürücüsü güncel

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Laptopun markasını ve modelini yazabilir misiniz? Her markanın faklı farklı.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Top Bottom