Neler Yeni

Wifi güçlendirici interneti yavaşlatırmı?

Sensei123

80+ Bronze
Merhaba,Ev içersinide bir odadan bir odaya internet çekmediği için Xiaomi Mi Wifi Pro adlı sinyal güçlendiriciyi almak istiyorum fakat aklıma takılan bir şey var.Şuan ki internetim biraz yavaş,internet güçlendirici bağlasam hızı dahada düşermi acaba?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba,Ev içersinide bir odadan bir odaya internet çekmediği için Xiaomi Mi Wifi Pro adlı sinyal güçlendiriciyi almak istiyorum fakat aklıma takılan bir şey var.Şuan ki internetim biraz yavaş,internet güçlendirici bağlasam hızı dahada düşermi acaba?
Xiomi almayın kesinlikle hiç bir işe yaramıyor ve sürekli kesiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece dağıtıcı adı üstünde dağıtıyor normal internetinize bir şey olmaz

Sensei123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiomi almayın kesinlikle hiç bir işe yaramıyor ve sürekli kesiliyor

Sadece dağıtıcı adı üstünde dağıtıyor normal internetinize bir şey olmaz
Çoğu kişi memnun olmuş sizinkinde sıkıntı olabilirmi?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bende dahil arkadaşımda aldı ondada sorun olmadı anlamadım hocam valla😜
Xiomi ürünlerin yarısını sorunlu yarısını sağlam üretmiş 😁

evet bende yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım gayet stabil çalışıyor bendeki model : https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-...XOUuKRvwRBxVt57Xbd0nV2Y4jAewUuosaAgEFEALw_wcB

evet bende yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım gayet stabil çalışıyor bendeki model : https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-...XOUuKRvwRBxVt57Xbd0nV2Y4jAewUuosaAgEFEALw_wcB
Bende hocam bir calisiyor bir çalışmıyor bağlıyken sürekli internetten atiyor
Arkadaşım da 1 saatte bir internet ten atiyor Forum da da 3 kişi gördüm çekmeme
Bağlantı kopması
Tam interneti dağitamama probleminden

Avolay

80+ Gold
Sorun yaşayan çok kişi gördüm araştırdım üstüne üstlük aynı yerden arkadasim da almıştı aynı sorunu yaşadı
Xiaomi ürünleri çok kolay kopyalanıp satılıyor , çakmasını aldınız yanlışlıkla büyük ihtimal (aynı fiyattan satıp kar ediyorlar :( )

Sensei123

80+ Bronze

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Xiaomi ürünleri çok kolay kopyalanıp satılıyor , çakmasını aldınız yanlışlıkla büyük ihtimal (aynı fiyattan satıp kar ediyorlar :( )
Arkadaşımla a101 den aldık diğer alanlar nerden aldı bilmiyorum olabilir bu kadar kişi memnunsa sorun bizde bizlerde büyük ihtimalle
Özür diliyorum herkesten

Avolay

80+ Gold
Arkadaşımla a101 den aldık diğer alanlar nerden aldı bilmiyorum olabilir bu kadar kişi memnunsa sorun bizde bizlerde büyük ihtimalle
Özür diliyorum herkesten
Özür dilemelik durum yok? İnternet 5Ghz destekliyor muydu?

Top Bottom