Neler Yeni

WİFİ GÜCÜ YÜKSEK OLAN CİHAZ

ArdaG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Gön
Beyler merhaba yurtta kalıyorum haliyle internet az hemde kyk interneti yavaş okul yurdun 50 m ötesinde wifi'ya girdiğinizde 1 diş çekiyor bazen 2 ye çıkıyor ama sabit değil okuldaki interneti kendi bilgisayarımda çekim gücünü arttırmak için ne yapabilirim?

xTURANN

80+ Silver
Yurdun internet dağıtım sistemi önemli. Modemi müdür odasına koydularsa az çekmesi normal.

Telefon ya da bilgisayarında ki WiFi teknolojisi iyi olmalı, aksi takdirde bir cihazla ya da apartla çekim gücünü arttırabileceğini düşünmüyorum.

mortemeyn

80+ Bronze
Yurdun internet dağıtım sistemi önemli. Modemi müdür odasına koydularsa az çekmesi normal.

Telefon ya da bilgisayarında ki WiFi teknolojisi iyi olmalı, aksi takdirde bir cihazla ya da apartla çekim gücünü arttırabileceğini düşünmüyorum.
Çekim gücünü arttırabilecek antenli cihazlar var.

ArdaG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Gön
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam her odada router varda internete 2bin kişi bağlanıyor geceleri 100mbps akşam 8 de 500kb yi zor geçiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani
Çekim gücünü arttırabilecek antenli cihazlar var.
kendi bilgisayarıma bağlayacağım antenede okul internetinin bilgilerini gireceğim o şekil mi?

mortemeyn

80+ Bronze
hocam her odada router varda internete 2bin kişi bağlanıyor geceleri 100mbps akşam 8 de 500kb yi zor geçiyorsun

yani

kendi bilgisayarıma bağlayacağım antenede okul internetinin bilgilerini gireceğim o şekil mi?
Aynen ayarlardan yerleşik wifi cihazını kapatıcaksın. O cihazın kendi driverı filan oluyor iyi bir cihaz alırsan işini görür. Köyde çatıya bağlayıp 1-2 km uzaktaki tanıdıktan wifiden internet kullandığımı bilirim.

ArdaG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Gön
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ben okuldan bahsediyorum hocam okul hemen karşımda
okul ile aramızda 50m bile yok 25-30m wifiyi açtığın zaman gözüküyor hatta bazen bağlanabiliyorsun 2-3mbps hız alıyorsun 480pixel video izleyebiliyorsun bazen ama stabil değil

Aynen ayarlardan yerleşik wifi cihazını kapatıcaksın. O cihazın kendi driverı filan oluyor iyi bir cihaz alırsan işini görür. Köyde çatıya bağlayıp 1-2 km uzaktaki tanıdıktan wifiden internet kullandığımı bilirim.
outdoor cihazları sanırsam onlar ama biraz maliyetli ve sıkıntı gibi onun yanına birde router almam gerekiyor diye biliyorum o çektiği sinyali internet dağıtıcıya çevirebilmesi için

sistem nasıl oluyor hocam birde detaylı olarak anlatabilir msiini mesela okulda herkes kendi öğrenci e postası ve şifresi ile internete bağlanıyor cihazı okul internetine kendi bilgilerimle bağlayabilirim değil mi? beni bilgilendirirsen sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,085
Üyeler
164,240
Son üye
mehmet_cskn2
Top Bottom