Wifi kasma sorunu

Arda36

80+
Reaksiyon skoru
3
Ekran Alıntısı.webp

internet bağlı ama takılıyor + oyundan atıyor ping yükseliyor sebebi nedir?

Modem'e uzaksan normal ayrıca modem dipte köşede ve yanında TV gibi şeyler varsada normal ben sırf bu yüzden matkap ile duvarı delip kablo çektim laptopa.

modem zaten yakın algılamasıı lazım yani wifi kartımda sıkıntı olabilirmi?

(Alıntıdır !)
Ben de aynı sorunu yaşıyordum, neredeyse düzenli olarak ping spike oluyordu. Oyun oynamak imkansızdı. Sorun Wi-Fi taramasındaymış. 45 saniye-60 saniyede bir etraftaki kablosuz ağlar taranıyor, bu işlem sırasında da ping spike oluyor. Bunu kapatmak için ise WLAN Optimizer'i dene. Kablosuz ağa bağlandıktan sonra autoconfig'i kapat. Tekrar kablosuz ağlara baktığında göreceksin ki sadece senin bağlandığın ağ yazıyor. Sonra oyuna girip dene. Bilgisayarı bu şekilde tekrar başlattığında kablosuz ağa bağlanmayacaktır çünkü tarama kapalı, autoconfig'i açıp kendi ağına bağlandıktan sonra tekrar kapatman gerekiyor.

Aygıt Yöneticisi ni açıp ağ bağdaştırıcıları sürücülerini güncelle. güncelledikten sonra ctrl + shift + esc tuşlarına basarak Görev Yöneticisi ni açın. oradan "Ağ" yazan yere tıklayıp hangi işlemlerin/uygulamaların ağ yı kullandıgını görebilirsin. çok fazla işe yaramayan ağ kulllanan bir işlem varsa görevi sonlandır yapabilirsin. modemi resetle. internete erişen birileri olabilir ailelerinden bazılarına interneti kapamasını söyleyebilirsin. devam ederse internetin yavaştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri