Neler Yeni

Wifi'yi wifi'dan alıp kabloluya çevirme

Hasdur Bakiye

80+ Bronze

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Bak şimdi sana çok kısa bi işlem söyleycem ben yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum .
Telefonunun wifi çekimi kaliteliyse bilgisayarına usb ile veri aktar üzerinden internet verebilirsin ben sıkıntısız kullanıyorum

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Hocam

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak şimdi sana çok kısa bi işlem söyleycem ben yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum .
Telefonunun wifi çekimi kaliteliyse bilgisayarına usb ile veri aktar üzerinden internet verebilirsin ben sıkıntısız kullanıyorum
hocam oda bir çözüm lakim telefondan ne kadar verim alacaksın

Öyle oluyor mu gerçekten 😲
Usb üzerinden veri aktar deyince internette gidiyor mu yani

Oluyor Ama Çok Verimsiz Hocam
Hocam size bir kaç sorum daha olucak önermiş olduğunuz model gayrt güzel duruyor öyle giriş seviyesi bir ürün değil yüksek hızları desteklemekte ve ben şuanda 50mbps kullanıyorum tabi türk telekom sağolsun bunu benim modemime 40mbps felan gönderiyor ben bu cihazla bilgisayarımda kaç mbps görebilirim sizin kullandığınız şekilde
Sizin komşunuzun interneti kaç mbps sizin bilgisayarınıza bu cihazla kaç geliyor

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Hocam size bir kaç sorum daha olucak önermiş olduğunuz model gayrt güzel duruyor öyle giriş seviyesi bir ürün değil yüksek hızları desteklemekte ve ben şuanda 50mbps kullanıyorum tabi türk telekom sağolsun bunu benim modemime 40mbps felan gönderiyor ben bu cihazla bilgisayarımda kaç mbps görebilirim sizin kullandığınız şekilde
Sizin komşunuzun interneti kaç mbps sizin bilgisayarınıza bu cihazla kaç geliyor
hocam valla ben tam verim alıyorum aralarda pek uzaklık yok

Verimsiz değil ben 5 ghz üzerinden 1 yıldır kullanıyorum gayetde verimli 100 mgbt internetimi tam verimli şekilde kullanıyorum
Oha çok iyi telefonunuz nedir
Telefonum güzel üst düzey bir şey destekler çok kayıp yaşatmaz herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom