Neler Yeni

Will Smith tokadının sahte olduğuna dair mimiklerin incelenmesi

TamerKs

80+ Silver
Dilimiz yalan söyleyebilir ama beden dilimiz asla yalan söylemez, yalana çoğu insan bakar ama çoğu insan göremez. Mimikleri açıklayarak bu olayın kurgu olduğunu sizlere anlatmaya çalışacağım.

Screenshot_115.png
Screenshot_116.png

Will smith sahneye çıkmadan önce sunucunun ayağına ve kollarına dikkat ediniz, tam savunma duruşu dediğimiz pozisyonda beklerken will smith yaklaştığında sunucu sağ ayağını öne atarak dengeyi tam olarak sağlamış oluyor.

Screenshot_117.png

eşiniz hakkında kötü espri yapan birine fiziksel şiddet uygulayacak derecede sinirlendiğinizi düşünün, tam o sırada gülmek mümkün müdür?

Screenshot_118.png
Screenshot_119.png
yalan hazzı (dudağın yükselmesi) denilen ifadeyi yüzüne takıyor, yani bastırılmaya çalışılan duygu ifadesi (mutluluk, heyecan)

Screenshot_120.png
bunu herkes görebilir, içimde gülüyorum ama dışa vurmamam lazım bakışı. Her an "şaka ya şaka" diyecek gibi.

Screenshot_121.png
kurgunun son
bölümünde sunucu adeta "kurgu" diyen yüz ifadesi ile karşılaşıyoruz. İnsanlar duygularını saklamak istediğinde yüzlerinde anlamsız ifadeler sergileyebilirler. (sahte duygu)

-Oğuz benlioğlu

Son düzenleme:

2mApoo

80+ Silver
Dilimiz yalan söyleyebilir ama beden dilimiz asla yalan söylemez, yalana çoğu insan bakar ama çoğu insan göremez. Mimikleri açıklayarak bu olayın kurgu olduğunu sizlere anlatmaya çalışacağım.

Will smith sahneye çıkmadan önce sunucunun ayağına ve kollarına dikkat ediniz, tam savunma duruşu dediğimiz pozisyonda beklerken will smith yaklaştığında sunucu sağ ayağını öne atarak dengeyi tam olarak sağlamış oluyor.

eşiniz hakkında kötü espri yapan birine fiziksel şiddet uygulayacak derecede sinirlendiğinizi düşünün, tam o sırada gülmek mümkün müdür?

yalan hazzı (dudağın yükselmesi) denilen ifadeyi yüzüne yakıyor, yani bastırılmaya çalışılan duygu ifadesi (mutluluk)

Alıntıyı görüntüle[/SPOILER bunu herkes görebilir, içimde gülüyorum ama dışa yansıtmamam lazım bakışı

kurgunun son bölümünde sunucu adeta "kurgu" diyen yüz ifadesi ile karşılaşıyoruz. İnsanlar duygularını saklamak istediğinde yüzlerinde anlamsız ifadeler sergileyebilirler. (sahte duygu)

Farklı bakış açıları ama hala beni ikna etmedi
bence kurgu değil

Alfha13

80+ Silver
Bunlar oyuncu değil mi zaten?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
insanlar yalan söylediğinde iki yol tercih ederler, birincisi sahte gülüş ikincisi ise anlamsız ifade maskesi takmak
Ama mesela tokadı yapıştırırken sol bacağını kaydırıp parmak ucuna kalkması tokatın sahte olmadığını gösteriyor çünkü kuvvet aldığı ve nefretle yaptığı belli. Haydeeeee 3 sezon sherlock izledim hadi yoluna aslanım.

TamerKs

80+ Silver
Ama mesela tokadı yapıştırırken sol bacağını kaydırıp parmak ucuna kalkması tokatın sahte olmadığını gösteriyor çünkü kuvvet aldığı ve nefretle yaptığı belli. Haydeeeee 3 sezon sherlock izledim hadi yoluna aslanım.
5v1 oldu, kuvvet aldığını gösteriyor evet ama nefret nereden çıktı tam olarak

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
5v1 oldu, kuvvet aldığını gösteriyor evet ama nefret nereden çıktı tam olarak
Bak burada dudak büzmesi var diyon da burada gözlerinde nefret var.
1648590071841.png
Bir de karısının hastalığıyla dalga geçmesi kabul edilebilir bir şey değil bence, onu kabullenemedi.

TamerKs

80+ Silver
Bak burada dudak büzmesi var diyon da burada gözlerinde nefret var.
Bir de karısının hastalığıyla dalga geçmesi kabul edilebilir bir şey değil bence, onu kabullenemedi.
Adam oyuncu sonuçta öyle tepki vermesi lazım bu gayet doğal, kurgunun başarılı yeri diyebiliriz.

Fakat ben saniyenin 1/25 inde belli olan anlık mikro ifadeleri yorumladım. Miniklerimiz yalan söylemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan