Neler Yeni

Will Smith tokadının sahte olduğuna dair mimiklerin incelenmesi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
doğru ama @Hudzell in dediği gibi %100 kesinlik bildirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekledim seni mi kırcamTepkilerin tanımları "mikro ifadeler" kitabında ve "yalan söylediğimi nasıl anladın" kitabında geçiyor ikisinde de fotoğraflı olarak açıklanıyor kitapları okuyan bilir bunları yakalamak zor değil. Yorumu mantıklı buldum fakat kitaplara inanmayı tercih ederim
O mikro ifadeler kitabını ben de alacağım, beden dilini öğrenmekte cidden fayda var.

TamerKs

80+ Silver

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dilimiz yalan söyleyebilir ama beden dilimiz asla yalan söylemez, yalana çoğu insan bakar ama çoğu insan göremez. Mimikleri açıklayarak bu olayın kurgu olduğunu sizlere anlatmaya çalışacağım.

Will smith sahneye çıkmadan önce sunucunun ayağına ve kollarına dikkat ediniz, tam savunma duruşu dediğimiz pozisyonda beklerken will smith yaklaştığında sunucu sağ ayağını öne atarak dengeyi tam olarak sağlamış oluyor.

eşiniz hakkında kötü espri yapan birine fiziksel şiddet uygulayacak derecede sinirlendiğinizi düşünün, tam o sırada gülmek mümkün müdür?

yalan hazzı (dudağın yükselmesi) denilen ifadeyi yüzüne takıyor, yani bastırılmaya çalışılan duygu ifadesi (mutluluk, heyecan)

bunu herkes görebilir, içimde gülüyorum ama dışa vurmamam lazım bakışı. Her an "şaka ya şaka" diyecek gibi.

kurgunun son
bölümünde sunucu adeta "kurgu" diyen yüz ifadesi ile karşılaşıyoruz. İnsanlar duygularını saklamak istediğinde yüzlerinde anlamsız ifadeler sergileyebilirler. (sahte duygu)

Oğuz benlioğlu

Bana göre o yumruk aşırı sahte geldi.
Bir insan böyle yumruk atamaz yani.
He böyle şeyleri yapıyorlar sırf reklam için.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama ben gine de net bir şey olmadan konuşmayayım fazlacana.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bunu anlamak için ekstra bir çabaya gerek yok.
o tokat olmasa Oscar dan haberimiz olmadı.
Reytingler düşünce bu yola başvurdular.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,847
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom