Mr.Bibi 80+ Katılım 22 Ağustos 2022 Mesajlar 59 Reaksiyon skoru 8 5 Ocak 2023 #1 Merhaba Format işlemine 1 saat önce başladım hayla bu ekranda napcam bilemiyorum sizce napmam gerek ?
Merhaba Format işlemine 1 saat önce başladım hayla bu ekranda napcam bilemiyorum sizce napmam gerek ?
pc ustasi1 Cezalı 80+ Silver Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 2,579 Reaksiyon skoru 1,341 5 Ocak 2023 #2 Mr.Bibi yazmış: Merhaba Format işlemine 1 saat önce başladım hayla bu ekranda napcam bilemiyorum sizce napmam gerek ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... pc kapatma tuşuna uzun bas sonra aç veya del e bas sürekli ordan depolamanı seç kaydet çık
Mr.Bibi yazmış: Merhaba Format işlemine 1 saat önce başladım hayla bu ekranda napcam bilemiyorum sizce napmam gerek ? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... pc kapatma tuşuna uzun bas sonra aç veya del e bas sürekli ordan depolamanı seç kaydet çık
Mr.Bibi 80+ Katılım 22 Ağustos 2022 Mesajlar 59 Reaksiyon skoru 8 5 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pc ustasi1 yazmış: pc kapatma tuşuna uzun bas sonra aç veya del e bas sürekli ordan depolamanı seç kaydet çık Devamı için tıklayın... Kapattım açtım hdd boş sdd dolu gene format atmaya çalıscam
pc ustasi1 yazmış: pc kapatma tuşuna uzun bas sonra aç veya del e bas sürekli ordan depolamanı seç kaydet çık Devamı için tıklayın... Kapattım açtım hdd boş sdd dolu gene format atmaya çalıscam