Neler Yeni

win 10 pro en güncel iso dosyasını nasıl indirim

Python

80+
Peki windows kurucu çok önem veriyorsun ozaman 1903 1909 2004 gelen uyku kablosuz problem güvenlik açiği vardir.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Peki windows kurucu çok önem veriyorsun ozaman 1903 1909 2004 gelen uyku kablosuz problem güvenlik açiği vardir.
ne yani rufus ile kurunca bu açık düzelicek mi sanıyorsun ? :)

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
neyse ben önereceğimi önerdim dostum daha tatsız olay yaşanmaması için bakmayacağım buraya arkadaş kabullenmiyor benim tavsiyem kesinlikle microsoftun kendi aracı ile yukarıda vermiş olduğum linkten indirip kurman yönündedir tabi istersen rufus ile de kurabilirsin fakat windowsun kurucularının yaptığı önerdiği varken gereksiz iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ömer faruk gürlük
Bu linkten programı indir ve başka bilgisayar için iso oluştur u seç. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
Önemli Not: Sadece microsoft'un kendi sitesini kullanın, diğer kaynaklar kötü amaçlı yazılım içeriyor olabilir.
şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key kulanınca mı yükselecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse ben önereceğimi önerdim dostum daha tatsız olay yaşanmaması için bakmayacağım buraya arkadaş kabullenmiyor benim tavsiyem kesinlikle microsoftun kendi aracı ile yukarıda vermiş olduğum linkten indirip kurman yönündedir tabi istersen rufus ile de kurabilirsin fakat windowsun kurucularının yaptığı önerdiği varken gereksiz iyi forumlar
şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key kulanınca mı yükselecek

Hayır sadece soledim ?

bilgisayar uefi destek veriyorsa ne olacak peki rufus programı tercih ediyoruz.
rufus ile uğraşmak istemiyorum rufus ile kurmasam ne gibi zararları olacak

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
uefi destelikiyorsa onu önermiyoruz nokta.
Windows'un kendi yükleme aracı UEFI yüklüyor. Yakın zamanda test ettim.

rufus ile uğraşmak istemiyorum rufus ile kurmasam ne gibi zararları olacak
Windows'u kurarken hangi windows sürümünü istediğini soruyor. Mesela orada Home, Single language, Pro diye.
Rufus ile kurmak tercih işi.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Windows aracı uzun sürer bunu unutma windows sitesi açiği vardir.
Ne alakası var?

Kullandığım her bilgisayara Windows aracı ile Windows 10 yükledim. 75 mbit internetim var. Koyuyorum, 30-40 dakika içinde hazır oluyor usb belleğim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Windows 10 içeride sitesi alakası vardır biraz araştırma öğrenin nokta.
Sen ne diyorsun?
Dediklerinin hiçbiri anlaşılmıyor.
Senin mesaj geçmisine bakıyorum, Çok fazla yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
yeni kasaya win 10 prokuramk içi usb hazırlıyorum en güncel iso odsayasının linkini atabilir misniz ?
En günceli budur ve betadır

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türkçeyi'de doğru düzgün kullanmıyorsun. Yanlış bilgi veren sensin ve koca bir trollsün.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
buda yanlış bilgi veriyor.
Neden yanlış verdiğim linkteki en güncel olanı. 2004 sürümü daha okeylenmediğinden Microsoft un sitesinde yok. Bu ayın sonlarına doğru çıkacak :)

Top Bottom