ne yani rufus ile kurunca bu açık düzelicek mi sanıyorsun ?Peki windows kurucu çok önem veriyorsun ozaman 1903 1909 2004 gelen uyku kablosuz problem güvenlik açiği vardir.
şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key kulanınca mı yükselecekBu linkten programı indir ve başka bilgisayar için iso oluştur u seç. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
Önemli Not: Sadece microsoft'un kendi sitesini kullanın, diğer kaynaklar kötü amaçlı yazılım içeriyor olabilir.
şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key kulanınca mı yükselecekneyse ben önereceğimi önerdim dostum daha tatsız olay yaşanmaması için bakmayacağım buraya arkadaş kabullenmiyor benim tavsiyem kesinlikle microsoftun kendi aracı ile yukarıda vermiş olduğum linkten indirip kurman yönündedir tabi istersen rufus ile de kurabilirsin fakat windowsun kurucularının yaptığı önerdiği varken gereksiz iyi forumlar
şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key kulanınca mı yükselecekHayır sadece soledim ?
rufus ile uğraşmak istemiyorum rufus ile kurmasam ne gibi zararları olacakbilgisayar uefi destek veriyorsa ne olacak peki rufus programı tercih ediyoruz.
Windows'un kendi yükleme aracı UEFI yüklüyor. Yakın zamanda test ettim.uefi destelikiyorsa onu önermiyoruz nokta.
Windows'u kurarken hangi windows sürümünü istediğini soruyor. Mesela orada Home, Single language, Pro diye.şimdi soruyu biraz yanlış ve eksik sormuşum ben windows 10 usb beleğini hazırladım kurucuam ama proya nasıl yükselteceğim key kulanınca mı yükselecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
rufus ile uğraşmak istemiyorum rufus ile kurmasam ne gibi zararları olacak
Ne alakası var?Windows aracı uzun sürer bunu unutma windows sitesi açiği vardir.
Sen ne diyorsun?Windows 10 içeride sitesi alakası vardır biraz araştırma öğrenin nokta.
En günceli budur ve betadıryeni kasaya win 10 prokuramk içi usb hazırlıyorum en güncel iso odsayasının linkini atabilir misniz ?
buda yanlış bilgi veriyor.
Neden yanlış verdiğim linkteki en güncel olanı. 2004 sürümü daha okeylenmediğinden Microsoft un sitesinde yok. Bu ayın sonlarına doğru çıkacakbuda yanlış bilgi veriyor.