Neler Yeni

Win 10 vs Win 11 hangisi daha performanslı

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Win 10 ve 11 arasında çok fark var mı ?
Hangisinin Oyun ve Adobe programlarında performansı daha iyidir ?

Cevaplarınıza göre win 11 e geçmeyi düşünüyorum.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Win 10 ve 11 arasında çok fark var mı ?
Hangisinin Oyun ve Adobe programlarında performansı daha iyidir ?

Cevaplarınıza göre win 11 e geçmeyi düşünüyorum.
w11

CptSpork

80+ Bronze
Bu benimde aklımda takılan bir soru, youtube da bir sürü karşılaştırma videoları var. Sanki oyun ve performans açısından Windows 10 daha iyi gibi özellikle laptop kullanıyosan bence windows 11 geçilmez çünki ısı değerleri 2-3 derece artıyor.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu benimde aklımda takılan bir soru, youtube da bir sürü karşılaştırma videoları var. Sanki oyun ve performans açısından Windows 10 daha iyi gibi özellikle laptop kullanıyosan bence windows 11 geçilmez çünki ısı değerleri 2-3 derece artıyor.
Youtube videolarında bazı videolarda daha çok performans veriyor bazılarında daha az ondan dolayı foruma sormaya karar verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada rufus hala çalışıyor mu yoksa windowsun kendi aracından mı yapmam gerek

Son düzenleme:

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Youtube videolarında bazı videolarda daha çok performans veriyor bazılarında daha az ondan dolayı foruma sormaya karar verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada rufus hala çalışıyor mu yoksa windowsun kendi aracından mı yapmam gerek
bi bilgim yok

Top Bottom