Neler Yeni

Win 11 i sildim fakat dosyaları duruyor

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Arkadaşlar wın 11 yuklemiştim sevmedım win 10 a geri döndum c diskımde 140 gb boş yer vardı suan 69 gb yer var sanırsam win 11 in dosyaları kaldı onları nasıl sılebılırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan
Başlat'a disk temizleme yazın, açılan ekranda sistem dosyalarını temizle diyerek ''Windows Update temizleme'' kısmını işaretleyin ve silme işlemini gerçekleştirin. Sonrasında dosya gezgini seçeneklerinden gizli klasörleri göster diyerek, Disk C üzerinde bulunan Windows.old klasörünü ve oluştu ise $Winreagent isimli klasörü de beraberinde silin.

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlat'a disk temizleme yazın, açılan ekranda sistem dosyalarını temizle diyerek ''Windows Update temizleme'' kısmını işaretleyin ve silme işlemini gerçekleştirin. Sonrasında dosya gezgini seçeneklerinden gizli klasörleri göster diyerek, Disk C üzerinde bulunan Windows.old klasörünü ve oluştu ise $Winreagent isimli klasörü de beraberinde silin.
hocam dediğinizi yaptım fakat gizli ögeler kısmında wındows old ı bulamıyorum

Ekler

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    142.3 KB · Hit: 34
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan
Windows.old oluşmamış ya da disk temizleme yöntemi ile silinmiş olabilir. Diskte ne kadar yer açıldı?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
hocam dediğinizi yaptım fakat gizli ögeler kısmında wındows old ı bulamıyorum
$WinREAgent var onu sil o oluşmamış veya disk temizleme silmiş olabilir ne kadar yer açıldı

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom