Neler Yeni

Win 11 iso hata alıyorum link için yardım

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mustafa
Merhaba win11 iso indirmeye çalıştığımda

Hata​

Şu anda isteğinizi tamamlayamıyoruz. Bazı kullanıcıların, varlıkların ve konumların bu hizmeti kullanması yasaktır. Bu nedenle, hizmete bağlanırken anonim teknolojilerden veya konum gizleme teknolojilerinden yararlanılmasına genellikle izin verilmez. Bu sorunla yanlışlıkla karşılaştığınızı düşünüyorsanız, lütfen tekrar deneyin. Sorun devam ederse, yardım için Microsoft Desteği - Bize Ulaşın sayfasını ziyaret ederek bize ulaşabilirsiniz. 715-123130 mesaj koduna ve şu öğeye bakın: f78fdd5f-ee3e-4403-943c-5a7be08d098e.
Kapat

böyle bir hata ile karşılaşıyorum resmi sitesinden iso linkini atabilecek var mı

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Hata​

Şu anda isteğinizi tamamlayamıyoruz. Bazı kullanıcıların, varlıkların ve konumların bu hizmeti kullanması yasaktır. Bu nedenle, hizmete bağlanırken anonim teknolojilerden veya konum gizleme teknolojilerinden yararlanılmasına genellikle izin verilmez. Bu sorunla yanlışlıkla karşılaştığınızı düşünüyorsanız, lütfen tekrar deneyin. Sorun devam ederse, yardım için Microsoft Desteği - Bize Ulaşın sayfasını ziyaret ederek bize ulaşabilirsiniz. 715-123130 mesaj koduna ve şu öğeye bakın: f78fdd5f-ee3e-4403-943c-5a7be08d098e.
Kapat

böyle bir hata ile karşılaşıyorum resmi sitesinden iso linkini atabilecek var mı
Nereden ,ndiriyorsun, siteyi atsana.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
farklı bir tarayıcı üzerinden indirmeyi dene microsoft edge vs.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

modem resleyip dener misin hocam birde
yine düzelmedi dns ayarlarını bile sıfırladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm ya, baka baka üzülüyom pp ndeki kediye. Telefonunun internetini kullanınca sıkıntı çıkıyormu indirmede. (tamamını indirme, çok büyük dosya)
owpdjajcwadcawdc deniyorum simdi

yok yine bir işe yaramadı

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
yine düzelmedi dns ayarlarını bile sıfırladım

owpdjajcwadcawdc deniyorum simdi

yok yine bir işe yaramadı
O zaman sorun wifi dan kaynaklı değil, sorun bilgisayarında. Kablosuz bağlanıyorsan kablo ile bağlamayı denesene. (sorun büyük ihtimal bu değil)
Peki başka herhangi bir şey indirebiliyormusun internetten?

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mustafa
O zaman sorun wifi dan kaynaklı değil, sorun bilgisayarında. Kablosuz bağlanıyorsan kablo ile bağlamayı denesene. (sorun büyük ihtimal bu değil)
Peki başka herhangi bir şey indirebiliyormusun internetten?
masaüstü oldugu için wifi aparatım yok indirebiliyorum başka şeyler sadece microsoft sitesinde böyle bir problem var siz linki oluşturup gönderseniz olmaz mı

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Kankam malesef yapmayı bilmiyorum, anlatırsan yapabilirim belki. O seçeneğin üstündekini indirebiliyormusun?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,900
İsim
Emre Zengin

Hata​

Kapat

https://software.download.prss.micr...1a9916beea4c1c318f3c012f56b1955b6bd5315a394f4 dene bakalım tekrardan.

Top Bottom