Neler Yeni

WİN 11 PRO CMD DEN CRACKLEMEK Mİ YOKSA UCUZA KEY ALMAK MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Selamunaleyküm arkadaşlar. Ben internette gördüğüm kadarıyla cmd den windows u crackleyenler var programsız ama kms felan diyorlar güvenli değil diyorlar ve internette ucuza key ler var onlar da format attığım halde kalır mı ve nereden almamı önerirsiniz link atabilirseniz iyi olur. İyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Bekçi
Selamunaleyküm arkadaşlar. Ben internette gördüğüm kadarıyla cmd den windows u crackleyenler var programsız ama kms felan diyorlar güvenli değil diyorlar ve internette ucuza key ler var onlar da format attığım halde kalır mı ve nereden almamı önerirsiniz link atabilirseniz iyi olur. İyi günler.
Crack yapmak sıkıntı çıkarıyor çoğu zaman daha dün 10₺'ye key alıp etkinleştirdim. Bazen keyler sorun çıkarıyor mesela 3.5₺'ye aldım sorun çıktı adamlar iplemedi bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Crack yapmak sıkıntı çıkarıyor çoğu zaman daha dün 10₺'ye key alıp etkinleştirdim. Bazen keyler sorun çıkarıyor mesela 3.5₺'ye aldım sorun çıktı adamlar iplemedi bile.
Önerdiğiniz bir site var mı satın almak için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
jetlisansdan aldim ben sorun yaşamadim yaşayan da görmedim
Peki son olarak dediğin sitedeki
jetlisansdan aldim ben sorun yaşamadim yaşayan da görmedim
Site için sağol peki son olarak bu sitedeki keyi alıp etkinleştirdikten sonra format atarsam key e bir şey olmaz değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anında teslim bir site var aldığım yeri verebilirim: TIKLA
Hocam Windows 10 yazıyorda Windows 11 olan ise sitelerinde 15 Tl güvenilir mi Win10 dan alan çok olmuş fakat 11de hiç yorum yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Bekçi
Peki son olarak dediğin sitedeki

Site için sağol peki son olarak bu sitedeki keyi alıp etkinleştirdikten sonra format atarsam key e bir şey olmaz değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Windows 10 yazıyorda Windows 11 olan ise sitelerinde 15 TL güvenilir mi Win10 dan alan çok olmuş fakat 11de hiç yorum yok
Açıkçası Windows 10 da bile yorum yoktu 10 TL den bir şey olmaz diyip aldım ayrıca ödeme sayfası PayTR olunca güvendim ve aldım. Bir sorun da yaşamadım. Format konusuna gelirsek Bu tür keyler anakart'a yapışıyor diye biliyorum o yüzden bir şey olacağını düşünmüyorum. Çok sık format atan birisi değilsen sorun olsa bile 10 TL ye tekrar alabilirsin bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Açıkçası Windows 10 da bile yorum yoktu 10 TL den bir şey olmaz diyip aldım ayrıca ödeme sayfası PayTR olunca güvendim ve aldım. Bir sorun da yaşamadım. Format konusuna gelirsek Bu tür keyler anakart'a yapışıyor diye biliyorum o yüzden bir şey olacağını düşünmüyorum. Çok sık format atan birisi değilsen sorun olsa bile 10 TL ye tekrar alabilirsin bence.
Haklısınız hocam 10tl ye değer aslında ben de aslında çok sık format atan biri değilim ama daha geçen gün atmıştım o yüzden merak edip sormuştum windows 11 için olanını alıp deneyeceğim sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Bekçi
Haklısınız hocam 10tl ye değer aslında ben de aslında çok sık format atan biri değilim ama daha geçen gün atmıştım o yüzden merak edip sormuştum windows 11 için olanını alıp deneyeceğim sağolun
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,181
Üyeler
168,402
Son üye
R1stm
Top Bottom