win10 dan win7 ye düşürmek

Seftron

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar şuanki bilgisayarımı aldığımda( 4-5 yıl önce ) içerisinden win10 yüklü olarak geldi ama şuan bilgisayarda aşırı ağırlaşma var daha format atalı 1 ay bile olmadı ama yinede yavaşlıyor 8gb ramim var bu arada şimdi asıl sorum bilgisayarı windows 10 dan windows 7 ye düşürürsem rahatlama olur mu RAM de ya da CPU da vs. yardımcı olursanız çok sevinirim.

kaptan evet olur bende yapmak istiyorum ama kurulum ekranında donup kalıyo oyüzden yapamıyorum

Evet olur. Windows 10 da çok gereksiz fazla hizmet var ve çok işlemci ve ram yiyorlar.

Selamlar şuanki bilgisayarımı aldığımda( 4-5 yıl önce ) içerisinden win10 yüklü olarak geldi ama şuan bilgisayarda aşırı ağırlaşma var daha format atalı 1 ay bile olmadı ama yinede yavaşlıyor 8gb ramim var bu arada şimdi asıl sorum bilgisayarı windows 10 dan windows 7 ye düşürürsem rahatlama olur mu RAM de ya da CPU da vs. yardımcı olursanız çok sevinirim.
windows 7 lisansın varmı?

Hard disk kullanıyorsan eskimeye başladığı için çok etki yapar. Hele ki 5400 rpm ise

SSD mi kullanıyorsun HDD mi ?
HDD kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows 7 lisansın varmı?
bende yok ama onu internetten bulup hallederim diye düşündüm

windows 7 yi ryzen sisteme bile atmış adamımdır
peki sizce w7 ye düşürmek mi mantıklı yoksa w8.1 e düşürmek mi ?

ek olarak bilgisayarı windows 10 olarak aldğım için ayarlardan windowsu düşüremiyorum nasıl düşürebilirim bilginiz var mı ?

HDD kullanıyorum

bende yok ama onu internetten bulup hallederim diye düşündüm

peki sizce w7 ye düşürmek mi mantıklı yoksa w8.1 e düşürmek mi ?
SSD alıp Windows 10 a devam edebilirsiniz.

windows 7 destegı bitti hiç bir desteği güncellemesi yok bilgilerın calınabılır bunu goze al

ANA Kartın destekliyorsa m2 SSD al kullan. Harddisktendir büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,953
Üyeler
187,751
Son üye
LinuxPengueni
Geri