Mavi Ekran Win11 e geçtiğimde ekran gidip geliyor

ErenErk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Geçen gün win11 e güncelleme yaptım.
Bu arada gpu driverlarını da win11 e uygun şekilde guncelledim

Başlarda bir sorun yokken tarayıcıya girdiğimde ekran surekli olarak hızlıca gidip geldi, oyunlarda masaüstünde herhangi bir sorun yoktu.

Daha sonra oyuna girdiğimde yaklaşık yarım saat oynadıktan sonra ekran bi anda gitti ve yeniden başlattı. Bu 3 4 sefer tekrarlandı. Sorunu nasil çözebilirim veya buna benzer sorun yaşayan var mı?

Nasil anlatacagimi bilemedim kusura bakmayın

I5 12400f
Sapphire 6700xt
Gigabyte H610m h v2

Geçen gün win11 e güncelleme yaptım.
Bu arada gpu driverlarını da win11 e uygun şekilde guncelledim

Başlarda bir sorun yokken tarayıcıya girdiğimde ekran surekli olarak hızlıca gidip geldi, oyunlarda masaüstünde herhangi bir sorun yoktu.

Daha sonra oyuna girdiğimde yaklaşık yarım saat oynadıktan sonra ekran bi anda gitti ve yeniden başlattı. Bu 3 4 sefer tekrarlandı. Sorunu nasil çözebilirim veya buna benzer sorun yaşayan var mı?

Nasil anlatacagimi bilemedim kusura bakmayın

I5 12400f
Sapphire 6700xt
Gigabyte H610m h v2
güncelleyip win 11 e geçmek bence pek mantıklı değil zamanında bende öyle yapmıştım arama cubuğunda arıza olmuştu en iyi yöntem format atıp geçmedir hocam

Bende buna benzer bir şey yaşamıştım çözümü direk win10 a geçmekle yaptım win11 hâlâ düzgün çalışamıyor

güncelleyip win 11 e geçmek bence pek mantıklı değil zamanında bende öyle yapmıştım arama cubuğunda arıza olmuştu en iyi yöntem format atıp geçmedir hocam
Kurtarma ayarlarindan eski güncelleme olan win10 a geçmeye çalıştım, eski güncellemeye döndüm fakat yine win11 di. Tekrar yapmaya çalıştığımda böyle bir şeyi yapamayacağım konusunda hata verdi, buton aktif bile değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,736
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri