yine açılmadı güvrnli modu açamıyorumF10 veya F8 basarak girebiliyorsunuz açılırken Bilgisayar. Önerim 8.1 kurmanız.
En son seçenek açılırken hemen kapatın açılamayınca sorun gider kısmı çıkıyor.yine açılmadı güvrnli modu açamıyorum
direk tuşundan gücünü mü keseyim?En son seçenek açılırken hemen kapatın açılamayınca sorun gider kısmı çıkıyor.
Evet.direk tuşundan gücünü mü keseyim?
olmadı sanırım hddyi çöpe atacağınEvet.
Uygulama desteği olarak pek iyi olmasada 8.1 hızlı çalışır bilgisayarınızda.olmadı sanırım hddyi çöpe atacağın
Ekran kartını tak çıkar yaptım auto repairden suan resetledim bakalım ne olacakUygulama desteği olarak pek iyi olmasada 8.1 hızlı çalışır bilgisayarınızda.
Bir sıkıntı olursa müsaitsem cevaplarım, olmasamda olunca cevaplarım.Ekran kartını tak çıkar yaptım auto repairden suan resetledim bakalım ne olacak
resetledim fakat hiçbir şey değişmedi para bulursam ssd alacağım fakat parada yoküBir sıkıntı olursa müsaitsem cevaplarım, olmasamda olunca cevaplarım.
8.1 kurmayı deneseniz veya başka bir imaj ile?resetledim fakat hiçbir şey değişmedi para bulursam ssd alacağım fakat parada yokü
formatlık param yok8.1 kurmayı deneseniz veya başka bir imaj ile?
Ücretsiz indirebilirsiniz. Tek gereken şey internet, usb ve başka bir bilgisayar (eskide olur).formatlık param yok