çok yazılanları anlamadım bunları yaparsam veri kaybı yaşanır mı?Windows 10 açılırken 0x0000225 hatası veriyor
Çift işletim sistemi kullanıyorum. Genelde Windows 11 kullanırım ve çok nadiren Windows 10'a girerim. Windows 11'de hiçbir sıkıntı yok ama Windows 10'da başlıktaki hatayı veriyor. Çözümü nedir?www.technopat.net
Yanlış bir şey yapmazsanız veri kaybı olmaz.çok yazılanları anlamadım bunları yaparsam veri kaybı yaşanır mı?
Gelişmiş başlangıç seçeneklerine nasıl giriyorum shifte mi basıyorduk pcyi açarkenYanlış bir şey yapmazsanız veri kaybı olmaz.
F8 basın o ekran gelince.Gelişmiş başlangıç seçeneklerine nasıl giriyorum shifte mi basıyorduk pcyi açarken
Hocam hiçbiri olmuyo attığım fotoğraftan f1 e basıncada kurtarma ortamınada atmıyorF8 basın o ekran gelince.
O zaman Windows kurulumuna sahip bir USB'ye ihtiyacınız var USB ve eski bir PC, Laptop varmı?Hocam hiçbiri olmuyo attığım fotoğraftan f1 e basıncada kurtarma ortamınada atmıyor
Şuanlık yok yarın anca alabilirim laptopu f8 e girebiliyorum bu arada f8 veya f10 diyince ben açılırken sandım ama attığım ilk fotodan kurtarma yerine giremiyorumO zaman Windows kurulumuna sahip bir USB'ye ihtiyacınız var USB ve eski bir PC, Laptop varmı?
Burası işimize yaramıyor.Şuanlık yok yarın anca alabilirim laptopu f8 e girebiliyorum bu arada f8 veya f10 diyince ben açılırken sandım ama attığım ilk fotodan kurtarma yerine giremiyorum
Anladım hocam yarın konuya tekrar yazsam laptopu alınca yardımcı olur musunuBurası işimize yaramıyor.
tabii ki olurum.Anladım hocam yarın konuya tekrar yazsam laptopu alınca yardımcı olur musunu
Hocam aktif misiniz şuan laptopta usbde yanımda bulunmaktaO zaman Windows kurulumuna sahip bir USB'ye ihtiyacınız var USB ve eski bir PC, Laptop varmı?