Yeni sürücülerde hata verebilir belki üstad. Bu sistemde en son sürüm kullanmak daha iyi olur.i7 11. nesil rtx 3070 var laptopumda yükleyemez miyim yani
11. nesilde yeni scheduler kullanmayı gerektirecek bir şey yok.Yeni sürücülerde hata verebilir belki üstad. Bu sistemde en son sürüm kullanmak daha iyi olur.
Ayrıca 1903'te yeni CPU algoritması kullanılmıyor.
En kötü 1909 olmalı.
1903 yüklemem lazım dostum ya dün bi şekilde kurdum da mavi ekran hatası alıyorumYeni sürücülerde hata verebilir belki üstad. Bu sistemde en son sürüm kullanmak daha iyi olur.
Ayrıca 1903'te yeni CPU algoritması kullanılmıyor.
En kötü 1909 olmalı.
dostum ne düşünüyorsun bu mavi ekran hakkında11. nesilde yeni scheduler kullanmayı gerektirecek bir şey yok.
istediğin isoyu aşağıdan compile edip indirebilirsin:
Select language for Cumulative Update for Windows 10 Version 1903 (18362.1256) amd64
Select language for Cumulative Update for Windows 10 Version 1903 (18362.1256) amd64 on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
1903 yüklemem lazım dostum ya dün bi şekilde kurdum da mavi ekran hatası alıyorum Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum ne düşünüyorsun bu mavi ekran hakkında
Alıntıyı görüntüle
sistem özelliklerim
Schelduer değil o, oyunlar için yeni CPU algoritması. En güçlü CPU'yu direkt oyunlara ayırıyor.11. nesilde yeni scheduler kullanmayı gerektirecek bir şey yok.
istediğin isoyu aşağıdan compile edip indirebilirsin:
Select language for Cumulative Update for Windows 10 Version 1903 (18362.1256) amd64
Select language for Cumulative Update for Windows 10 Version 1903 (18362.1256) amd64 on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
Kuruyorum yükleme tamamlanıyor 10 saniye içinde resetlenecek diyor resetlendikten sonra açıldığında bu ekran karşıma çıkıyor. hatta ssd yi görmüyordu intelin sitesinden birkaç uygulama yükledim öyle düzeldiDriver yükledikten sonra mı geliyor bu mavi ekran? Yoksa kurar kurmaz mı?
O dediğin şey scheduler işte. 11. nesilde efficiency core muhabbeti yok, AMD'deki gibi CCX tasarımı da yok. Bir fark olmaz yani 11. nesil intelde o update olup olmaması.Schelduer değil o, oyunlar için yeni CPU algoritması. En güçlü CPU'yu direkt oyunlara ayırıyor.
Hacı farklı mavi hatalar veriyorlar farklı sorunları olabilir bilgisayarın.1903 yüklemem lazım dostum ya dün bi şekilde kurdum da mavi ekran hatası alıyorum Alıntıyı görüntüle
dostum ne düşünüyorsun bu mavi ekran hakkında
Alıntıyı görüntüle
sistem özelliklerim
Tüm CPU'ları aynı güçte yada Intel'de farklı çözüm var ise tamam yüklemesine gerek yok ama son sürümlerde yine de iyileştirmeler var Windows 10 tarafında.O dediğin şey scheduler işte. 11. nesilde efficiency core muhabbeti yok, AMD'deki gibi CCX tasarımı da yok. Bir fark olmaz yani 11. nesil intelde o update olup olmaması.
Evet 11. nesilin depolama sürücüleri biraz sıkıntılı. iaStorAfs depolama sürücüsü olduğu için bilerek sordum acaba elle bir şey yükledikten sonra mı oluyor diye. Farklı bir 11. nesil RST sürücüsünü yükleyerek dene install sırasında.Kuruyorum yükleme tamamlanıyor 10 saniye içinde resetlenecek diyor resetlendikten sonra açıldığında bu ekran karşıma çıkıyor. hatta ssd yi görmüyordu intelin sitesinden birkaç uygulama yükledim öyle düzeldi
ISO da sıkıntı olabilir miEvet 11. nesilin depolama sürücüleri biraz sıkıntılı. iaStorAfs depolama sürücüsü olduğu için bilerek sordum acaba elle bir şey yükledikten sonra mı oluyor diye. Farklı bir 11. nesil RST sürücüsünü yükleyerek dene install sırasında.