Windows 10 dan Windows 8.1 e geçmek

Leiroxx

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncelikle herkese merhaba en son win 8 laptopuma virüs bulaştırdım ve formatlamaya karar verdim win 10 seçtim ama 5 saniyede açılan laptop 1 dakikayı geçiyordu ve kendine gelmesi ortalama 15 dk sürüyordu laptopu tekrar formatlayacağım ama aklımda şu kaldı win 10 lite mı atsam win 8.1 single language mi win 10 lite de sanırsam bazı güvenlik problemleri oluyomuş sizin bir bildiğiniz var mı?

Hocam Windows 8.1 Home Single Language güzel bir seçim olacaktır.

ha birde win 8.1 inde deneme sürümü var değil mi elimde herhangi bi anahtar yok kurup ortada kalmayalım
Hocam kurulum yaparken anahtar istiyor. İnternette Win 8.1 home single language key yazarsanız ordan bedava olarak bulursunuz.

Hocam kurulum yaparken anahtar istiyor. İnternette Win 8.1 home single language key yazarsanız ordan bedava olarak bulursunuz.
sağol hocam internetten key buldum bi yarım saat içinde kuruluma başlayacağım bittiğinde gelir ne oldu neler değişti haber veririm teşekkürler

Öncelikle herkese merhaba en son win 8 laptopuma virüs bulaştırdım ve formatlamaya karar verdim win 10 seçtim ama 5 saniyede açılan laptop 1 dakikayı geçiyordu ve kendine gelmesi ortalama 15 dk sürüyordu laptopu tekrar formatlayacağım ama aklımda şu kaldı win 10 lite mı atsam win 8.1 single language mi win 10 lite de sanırsam bazı güvenlik problemleri oluyomuş sizin bir bildiğiniz var mı?
kurulumu win8.1 single language olarak yaptım key olarak ilk laptopu aldığımda lisanslı almıştım bana bişey demeden kendi kendine biostan etkinleştirdi bilgisayar yaklaşık 15 20 saniyede açılıyor ve açılır açılmaz direk kendine geliyo herkese teşekkürler <3

Geri