Billur İbrahim
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 823
- İsim
- Billur İbrahim
merhaba benim eski 3 gb ram ve 240 gb ssd li bir laptopum var daha önce ssd taktırınca bilgisayarcı abim bana crack windows 8.1 pro yüklemiş( ki bu adam dan bekleyeceğim son şeydi adam tam bir korsan düşmanı) ben bunu 1 sene sonra sabah öğrendim şimdi bilgisayarıma windows media creation tool isimli zımbırtısını yükleyip usb ye yazdırıp sonra windows 8'i silerek windows 10 yüklemek istiyorum sonrada internetten 5 liraya w10 oem kod alıp etkinleştireceğim ama deneme sürümü olunca hangi özellikler kısıtlanıyor usb ye yazdırdığım windows 10 nasıl sileceğim ve windows 8'i nasıl silebilirim?
acil yardım edin çünkü hemen çıkacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu siteden yapacağımmerhaba benim eski 3 gb ram ve 240 gb ssd li bir laptopum var daha önce ssd taktırınca bilgisayarcı abim bana crack windows 8.1 pro yüklemiş( ki bu adam dan bekleyeceğim son şeydi adam tam bir korsan düşmanı) ben bunu 1 sene sonra sabah öğrendim şimdi bilgisayarıma windows media creation tool isimli zımbırtısını yükleyip usb ye yazdırıp sonra windows 8'i silerek windows 10 yüklemek istiyorum sonrada internetten 5 liraya w10 oem kod alıp etkinleştireceğim ama deneme sürümü olunca hangi özellikler kısıtlanıyor usb ye yazdırdığım windows 10 nasıl sileceğim ve windows 8'i nasıl silebilirim?