eneskaraca
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Arkadaşlar yeni pc aldım windows 10 home kurdum 30 günlük deneme süresi olması gerekmiyormu birkaç saat sonra windowsu etkinleştir yazısı çıktı çözümü nedir
Key almadığın sürece o yazı gözükür bendede varArkadaşlar yeni PC aldım windows 10 home kurdum 30 günlük deneme süresi olması gerekmiyormu birkaç saat sonra windowsu etkinleştir yazısı çıktı çözümü nedir
Yok hayır benim bildiğim her zaman gözükür 2 3 ayarlarını kısıtlar deneme sürümü olduğu için almanda fayda varArkadaşlar yeni PC aldım windows 10 home kurdum 30 günlük deneme süresi olması gerekmiyormu birkaç saat sonra windowsu etkinleştir yazısı çıktı çözümü nedir
peki 30 günlük deneme sürümü olması lazım değilmi deneme sürümünden sonra geliyor benim bildiğimKey almadığın sürece o yazı gözükür bendede var
Benim bildğim hep oluyopeki 30 günlük deneme sürümü olması lazım değilmi deneme sürümünden sonra geliyor benim bildiğim
Deneme sürümü hiç kullanmadım bilemiyorum fakat 30 günlük olacağını sanmıyorumpeki 30 günlük deneme sürümü olması lazım değilmi deneme sürümünden sonra geliyor benim bildiğim