Windows 10 explorer.exe tarzı öneri

Reaksiyon skoru
0
Selamlar. İşyerindeki PC için kullanmadığım zaman ekranı kilitleme gibi bir seçeneğim var mı? Şifre olarak değil de masaüstüne erişim sağlanamasın. Ben geçici çözüm olarak explorer.exe uzantısını görev yöneticisinden kaldırdığımda istediğim şey oluyor fakat yeniden başlatıldığında tekrar eski haline dönüyor.
İşyerindeki bir abim sağolsun zamanının çoğunu buralarda harcıyor. Benden büyük olduğu için bir şey de diyemiyorum. Explorer.exe yi sonlandırdığımda ekran kartı arızalı falan diyorum idare ediyor. Kalıcı bir çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilir. Teşekkürler.

Program görünürlüğü de kaybolmuyor mu explorer.exe'yi kapatınca? Yani iş için kullandığı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Explorer.exe için taskkill bat'ı yaptım. Bunu başlangıca entegre edersen her seferinde explorer.exe kapatılacaktır, geri düzeltmek istersen dosyayı silmen yeterli olur. Geçici olarak kapatmak içinse ctrl+shift+esc yapıp, dosyalar>yeni işlem> explorer.exe yazarak masaüstünü geri getirebilirsin.

Alt Tab la program geçişi yapıyorum. Zaten uygulama harici kullanmıyorum excel ve qlabel. Teşekkürler

Son düzenleme:
Geri