isimsizüye
80+ Gold
Merhabalar Arkadaşlar Windows 10 2004 güncelemesinden sonra CS:GO da baya fps kaybı yaşadım Hangi sürüm stabil windows 10 da
haklısın Da windows 7 kurdum Ryzen sistem çılgınlıkHiçbir zaman yeni güncelleme yi anında yükleme aradan 2 ay geçsin ancak.
Crack mi?haklısın Da windows 7 kurdum Ryzen sistem çılgınlık
orjCrack mi?
Eğer crack ise tam verim alamazsın.
ben windows 7 kurdum R5 2600 e Nasıl yükleneceği dair bir rehber gelsin miWindows 10 2004 kullanıyorum. Windows 10 sürümü çıkar çıkmaz yüklüyorum. Kafamı bozarsa, Linux yüklerim.
Ben Core2 Duo işlemcili bilgisayara Windows 10 yüklemiş adamım. Bilgisayar ne kadar kötü olursa olsun, eğer yüklenebiliyorsa yüklerim. Herkesin bir garipliği var işte.ben windows 7 kurdum R5 2600 e Nasıl yükleneceği dair bir rehber gelsin mi
aynende ryzende kurulumda farkındaysan mouse klavye çalışmıyo ben çözdümBen Core2 Duo işlemcili bilgisayara Windows 10 yüklemiş adamım. Bilgisayar ne kadar kötü olursa olsun, eğer yüklenebiliyorsa yüklerim. Herkesin bir garipliği var işte.
97 yüklemeyi dene bide neler olacak.ben windows 7 kurdum R5 2600 e Nasıl yükleneceği dair bir rehber gelsin mi