I isimsizüye 80+ Gold Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 7,593 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Emirhandkee yazmış: 97 yüklemeyi dene bide neler olacak. Devamı için tıklayın... 97 ye pek düşünmüyorum hocam
Emirhandkee yazmış: 97 yüklemeyi dene bide neler olacak. Devamı için tıklayın... 97 ye pek düşünmüyorum hocam
Baihu 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1,926 Dahası Reaksiyon skoru 815 Konum Bayburt İsim Selim Tüylü Instagram https://www.instagram.com/selim.tuylu/ 23 Nisan 2020 #15 TheFreaky yazmış: aynende ryzende kurulumda farkındaysan mouse klavye çalışmıyo ben çözdüm Devamı için tıklayın... Çözebilirsiniz de, yaşayacağınız sorunlara şimdiden hazırlıklı olun. Önünde sonunda Windows 10'a geçmek zorunda kalacaksınız.
TheFreaky yazmış: aynende ryzende kurulumda farkındaysan mouse klavye çalışmıyo ben çözdüm Devamı için tıklayın... Çözebilirsiniz de, yaşayacağınız sorunlara şimdiden hazırlıklı olun. Önünde sonunda Windows 10'a geçmek zorunda kalacaksınız.
I isimsizüye 80+ Gold Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 7,593 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Baihu yazmış: Çözebilirsiniz de, yaşayacağınız sorunlara şimdiden hazırlıklı olun. Önünde sonunda Windows 10'a geçmek zorunda kalacaksınız. Devamı için tıklayın... sıkıntı yok hocam windows 7 denemek için kurdum
Baihu yazmış: Çözebilirsiniz de, yaşayacağınız sorunlara şimdiden hazırlıklı olun. Önünde sonunda Windows 10'a geçmek zorunda kalacaksınız. Devamı için tıklayın... sıkıntı yok hocam windows 7 denemek için kurdum