R Reveral 80+ Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 156 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Mert 30 Nisan 2020 #1 Arkadaşım yeni pc aldı windows 10'u kendisi kurmuş bazı sitelerde yazan bedava keylerden alırsam sorun çıkar mı diye soruyor çıkar mı sizce
Arkadaşım yeni pc aldı windows 10'u kendisi kurmuş bazı sitelerde yazan bedava keylerden alırsam sorun çıkar mı diye soruyor çıkar mı sizce
Sirwenshi 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 636 Dahası Reaksiyon skoru 261 İsim Alperen DEYNEKLİ 30 Nisan 2020 #2 Öyle Yapana Kadar OEM Keyler Satılıyor Onlardan Satın Alabilirsin Ucuz Zaten
R Reveral 80+ Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 156 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Mert 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 WitcherOP yazmış: Öyle Yapana Kadar OEM Keyler Satılıyor Onlardan Satın Alabilirsin Ucuz Zaten Devamı için tıklayın... ben zaten öyle yaptım.Arkadaşım bu bedava keylerle satılanların arasındaki farkı soruyor kendisi için
WitcherOP yazmış: Öyle Yapana Kadar OEM Keyler Satılıyor Onlardan Satın Alabilirsin Ucuz Zaten Devamı için tıklayın... ben zaten öyle yaptım.Arkadaşım bu bedava keylerle satılanların arasındaki farkı soruyor kendisi için
Sirwenshi 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 636 Dahası Reaksiyon skoru 261 İsim Alperen DEYNEKLİ 30 Nisan 2020 #4 OEM Satın Alırsa Ömürlük Yani O Anakarta Orijinal Windows Sağlar Diğer Bedava Olan Keyler İse Güvenilir Değildir. Anakartını Değiştirmediği Sürece Format Dahi Atsa Key Anakarta Kayıtlı Kalıyor Bir Daha Almasına Gerek Kalmıyor.
OEM Satın Alırsa Ömürlük Yani O Anakarta Orijinal Windows Sağlar Diğer Bedava Olan Keyler İse Güvenilir Değildir. Anakartını Değiştirmediği Sürece Format Dahi Atsa Key Anakarta Kayıtlı Kalıyor Bir Daha Almasına Gerek Kalmıyor.