Neler Yeni

Windows 10 key almak

Yeni aldığım kasaya orjinal windows 10 kurdum fakat lisansım yok internetten key almak istiyorum ama verilerin çalınması virüs gibi durumlar korkutuyor
Alıp kullanırsam sizce problem olurmu

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Buğra
Yeni aldığım kasaya orjinal windows 10 kurdum fakat lisansım yok internetten key almak istiyorum ama verilerin çalınması virüs gibi durumlar korkutuyor
hayır olmaz güvenilir yerden alırsan herkes öyle kullanıyor zaten için rahat olsun aşağıdakine bakabilirsin ben de 11 home almıştım burdan

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır olmaz güvenilir yerden alırsan herkes öyle kullanıyor zaten için rahat olsun aşağıdakine bakabilirsin ben de 11 home almıştım burdan

bende pttden almayı düşünüyodum hocam sizce proya gerek varmı peki amacım oyunlarda en yüksek performansa ulaşmak

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Buğra
bende pttden almayı düşünüyodum hocam sizce proya gerek varmı peki amacım oyunlarda en yüksek performansa ulaşmak
pro daha çok iş kullanıcıları için kullanmayacağın özellikler var sadece oyun için home single language en iyisidir normal home sürümü de olur

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Hocam ucuzrandomkey.com dan çok fazla alışveriş yaptım daha hiç mağdur olmadım.Win 11 keyde aldım kod olarak geliyor 15tl ye aldım sorunsuz kullanıyorum.Win 10 key 10tl.Ama format atınca lisans gidiyormuş.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Buğra
Hocam ucuzrandomkey.com dan çok fazla alışveriş yaptım daha hiç mağdur olmadım.Win 11 keyde aldım kod olarak geliyor 15tl ye aldım sorunsuz kullanıyorum.Win 10 key 10tl.Ama format atınca lisans gidiyormuş.
arkadaşın dediği iyi ama anakarta yazılmasını istiyorsanız benim attığım linktekini alabilirsiniz karar sizin sizin söylediğinizde tahminimce anakarta yazılmıyor windows

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
arkadaşın dediği iyi ama anakarta yazılmasını istiyorsanız benim attığım linktekini alabilirsiniz karar sizin sizin söylediğinizde tahminimce anakarta yazılmıyor windows
aynen o yüzden formatta gidiyor ama format falan atmayacaksa uzun süre 10tl ztn ucuz bişey alınır.

Caelius

80+ Silver
burdan alabilirsin hem ucuz hem guvenilir kendi windows 10 pro mu bende burdan almistim hemen hizli bir sekilde key i bana verdiler

Top Bottom