Seni 15 tl için dolandıracak site yoktur. Genekde çoğu site çalışan key veriyor , yanlış key verdiyse mail üzerinden yeni key talebinde bulun geri dönüş yaparlar .Merhaba arkadaşlar Wİn10 key lazım eskiden n11den almıştım 15 TL'ye çalışmıştı şimdi yine öyle bir şeye ihtiyacım oldu güvenilir site var mı? Şimdi n11 hepsiburada da falan çok pahalılaşmış.
GorSaMansa DesTEK yok KO b ile iL dlei GitT 1231^'!^12 ^!''31 Tl yE ORjiNA l alAcaba kimse buna forumda korsana destek yok diyecek mi
Korsan değil dijital platformdan key veriyorlar . Kargo ücreti vs yok kdv yokAcaba kimse buna forumda korsana destek yok diyecek mi
Lazımbana sitesinden almanı önermem dedikleri gibi key vermiyorlar çalışıyor ama yazdıkları gibi olmuyor.Merhaba arkadaşlar Wİn10 key lazım eskiden n11den almıştım 15 TL'ye çalışmıştı şimdi yine öyle bir şeye ihtiyacım oldu güvenilir site var mı? Şimdi n11 hepsiburada da falan çok pahalılaşmış.
Korsan bu arada webtekno ya da shiftdelete konuşmuştu microsoft ile ve yasal olmadığını söyledi microsoftKorsan değil dijital platformdan key veriyorlar . Kargo ücreti vs yok kdv yok
şu kodları yazarak etkinleştirebilirsin yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum 10 dan fazla kasaya bunu uyguladım sıkıntı çıkaran olmadı tabi orjinal almak en iyisidir ama para vermek istemiyorsan bu şekilde yapabilirsinMerhaba arkadaşlar Wİn10 key lazım eskiden n11den almıştım 15 TL'ye çalışmıştı şimdi yine öyle bir şeye ihtiyacım oldu güvenilir site var mı? Şimdi n11 hepsiburada da falan çok pahalılaşmış.
bende buradan aldım fiyatları gayet uygun ve hala herhangi bir sıkıntı çıkarmadı.Merhaba arkadaşlar Wİn10 key lazım eskiden n11den almıştım 15 TL'ye çalışmıştı şimdi yine öyle bir şeye ihtiyacım oldu güvenilir site var mı? Şimdi n11 hepsiburada da falan çok pahalılaşmış.
bende bunu yapınca slmgr hatası gibi bir şey veriyorşu kodları yazarak etkinleştirebilirsin yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum 10 dan fazla kasaya bunu uyguladım sıkıntı çıkaran olmadı tabi orjinal almak en iyisidir ama para vermek istemiyorsan bu şekilde yapabilirsin
cmd
cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
her birini 15 20 saniye aralıklarla yazmalısınız teşekkürler.
söylemeyi unuttum ama galiba sadece windows 10 proda çalışıyordu hata almaman lazım tek tek aralıklı bekleyerek yapınca olmadı videosuda vardı youtube dabende bunu yapınca slmgr hatası gibi bir şey veriyor