Swerv
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,238
Selam arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran hatasına benzer bir hata veriyor, aniden pc donuyor ve hiçbir şeye tıklayamıyorum tepki vermiyor, (2 gündür bu sorunu yaşıyorum bir dün birde bugün bu sorunu yaşadım) yeniden başlattığımda beni ekte bıraktığım ekrana atıyor. (fotoğraf bana ait değil sorunu yaşadığımda çekmemiştim fotoğrafını, internetten aldım resmi.) biosu sıfırlayıp ayarlarımı tekrardan yapıyorum ve bu şekilde düzeltiyorum, kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim? sistem özelliklerim, r5 5600x + msi rtx 2060 + msi b550m gaming plus + g.skill ripjaws 2x8 3200mhz cl16 + fsp hydro 700w 80+ ve cooler master masterliquid 240mm + cooler master td500 + xpg 512gb gen3 nvme m.2 ssd
EDIT : UEFI BIOS DIŞINDA BİRYERE GİREMİYORUM, BASAMAMA RAĞMEN EKRAN KARARIP HEMEN GERİ GELİYOR.
EDIT : UEFI BIOS DIŞINDA BİRYERE GİREMİYORUM, BASAMAMA RAĞMEN EKRAN KARARIP HEMEN GERİ GELİYOR.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yardım gerek.Selam arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran hatasına benzer bir hata veriyor, aniden pc donuyor ve hiçbir şeye tıklayamıyorum tepki vermiyor, (2 gündür bu sorunu yaşıyorum bir dün birde bugün bu sorunu yaşadım) yeniden başlattığımda beni ekte bıraktığım ekrana atıyor. (fotoğraf bana ait değil sorunu yaşadığımda çekmemiştim fotoğrafını, internetten aldım resmi.) biosu sıfırlayıp ayarlarımı tekrardan yapıyorum ve bu şekilde düzeltiyorum, kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim? sistem özelliklerim, r5 5600x + msi rtx 2060 + msi b550m gaming plus + g.skill ripjaws 2x8 3200mhz cl16 + fsp hydro 700w 80+ ve cooler master masterliquid 240mm + cooler master td500 + xpg 512gb gen3 nvme m.2 ssd
Ekler
Son düzenleme: