Mavi Ekran Am5 bios ve windows sorunu

Garanti kapmasındaysa sorunu özetleyerek aldığınız yere gönderin.
Daha alalı 1 yıl olmadı garanti kapsamında hala fakat garantiye göndermek için yaza kadar beklemeliyim o yüzden sadece 2. Slotu kullanarak kullanıcam pcyi ama 1 ve 3. Slotda niye görüntü alamadım anlayamadım.

Ramlar biosta powerdown, gear down gibi ayarlar açık mı?
Ben bu ayarları kapatirsam mavi ekran alıyordum crucial ramlarda

Ramlar biosta powerdown, gear down gibi ayarlar açık mı?
Ben bu ayarları kapatirsam mavi ekran alıyordum crucial ramlarda
powerdown kapalı gear down açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. slotta sistem yine kitlendi şaka gibi

@mertoxin bugün sistemi güzelce temizledim ram slotları dahil windows ram programında şuan hata bulmuyor fakat bf1e girmek istediğimde sistem yine kitleniyor.
İşlemci pinlerine baktığımda da bariz bir yamukluk göremedim.

Ekler

• IMG_20250330_203901.jpg
    IMG_20250330_203901.jpg
    1.3 MB · Hit: 23
@mertoxin bugün sistemi güzelce temizledim ram slotları dahil windows ram programında şuan hata bulmuyor fakat bf1e girmek istediğimde sistem yine kitleniyor.
İşlemci pinlerine baktığımda da bariz bir yamukluk göremedim.
bf1 sorunlu şu an genel olarak sistem kilitliyor, resetliyor. farklı bir oyunda dener misin ?

@mertoxin cyberpunkta kendi ayarlarım/ultra ayarlar(rtx ultra)/en düşük ayarlar + dlss ultra performans şeklinde becnhmarkta test ettim ve herhangi bir kitlenme yaşamadım fpste arada bir %1 düşüklükleri oluyor ama oyun kaynaklı olabilir genel sıcaklıklarda 60 derecenin altındaydı

Güncel oyunlardan seçebilirsin. Bf1 olmasın. Sistemi biraz yor.
Power down modu disabled yapınca tekrar ram hatası alıyorum auto moda alınca düzeliyor. MSI destekle iletişime geçtim sorun için bakalım çözülecek mi

Geri