Çıkmıyor ben yaptım kapat ve Cmd'ye yaxdığımı yaz eneterle tarama yapacak bitince yeniden başlat eğer tekrar olursa minidump paylaş.Bittikten sonra yenidwn başlatılacak diyor , kapatsam sıkıntı çıkmaz mı
Mavi ekran hatalarının sayısız sebebi olabilir.Bende öyle olduğunda harddisk yanmıştı
Direkt yeniden mi başlatıyım yoksa kapat aç mı yapayım ?Çıkmıyor ben yaptım kapat ve Cmd'ye yaxdığımı yaz eneterle tarama yapacak bitince yeniden başlat eğer tekrar olursa minidump paylaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mavi ekran hatalarının sayısız sebebi olabilir.
Fark etmez.Direkt yeniden mi başlatıyım yoksa kapat aç mı yapayım ?
Sistem aldığımda kurulu geldi windowsreis windows u kendi sitesinden indirdin değil mi ? Bu hata genelde hatalı iso dosyasından dolayı olur. Bunun dışında windows için diskinde yeterli alan ayırmazsan de verir. En az 32GB ayırman gerekir. Yoksa yüklenmez
Bi foto atarmısın?
Yaptım hocam dediğinizi , şimdi ne yapayım ?Kapatma yazmıyor ise ekranda kapat bilgisayarı ve minidump paylaş.
Bilgisayarı açınca cmdye şunu yaz: sfc /scannow ve bitmesini bekle belki olabilir.
Tarama bittiyse yeniden başlat onu da yaptıysan biraz kullan tekrar verirse minidump paylaş.hocam bilgisayarı yeniden başlattım , şimdi ne yapayım ?
@Takım Elbise
Yaptım hocam dediğinizi , şimdi ne yapayım ?