Neler Yeni

windows 10 mu 11 mi?

ErenKk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Kaya
güçlü bir bilgisayar aldım ve bu iki işletim sistemi arasında kaldım sizce hangisine karar vermeliyim
-ikisinide önceden deneyimledim kullanımımda sorun yok
-grafik tasarım modelleme ders oyun vb. uğraşıyorum
2-3 fps farkı için seçmeyiniz

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
şuan 10 ileri de 11 tercih edilebilir.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ciddi bir şekilde 7 :hackerman:
Her neyse eğer sisteminde hiçbir şekilde sorun çıkarmıyorsa deneyimlediysen (anladığım kadarıyla deneyimlemişsin) güncel olduğu ve ara yüzü hoş geldiği için 11 seçerdim.
Eğer 11 sorun çıkartırsa 10'a dön

ErenKk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ciddi bir şekilde 7 :hackerman:
Her neyse eğer sisteminde hiçbir şekilde sorun çıkarmıyorsa deneyimlediysen (anladığım kadarıyla deneyimlemişsin) güncel olduğu ve ara yüzü hoş geldiği için 11 seçerdim.
Eğer 11 sorun çıkartırsa 10'a dön
w7 kraldır :LOL:

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bana Kalsa Windows XP adamdır ama işte kapitalizm neyse
Kanka baktığım kadarı ile Windows 11 önemli bi olayı yok güzel ve sade görünmesi dışında ama içi çok sıkıntılı 8 gb ramli bilgisayarlarda performans düşüşü Hatalar falan filan Bana göre gelecek 1 2 yıla kadar geçme Aynısı Diğer windows sürümlerinde'de oldu hep sonradan microsoft adam etti.

Alfha13

80+ Silver
Aman aman bir fark yok zaten, çok da farketmez.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben ciddiyim bu arada Windows 7 yi diğer işletim sistemlerine göre daha çok seviyorum zaten aralarında perf. farkı olmuyor alt yapıdan ve güvenlik den başka neredeyse farkları yok tıpa tıp aynı dosyaları kullanıyorlar. isoları kurcalıyorum, oynuyorum oradan biliyorum. ara yüz de harika geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala 7 kullanıyorum :D
Benim de başka emekli bir PC de yüklü eğer şuan kine format atmam gerekirse zorunda kalırsam isteğe bağlı bir şekilde 7 ye döneceğim. ama format atamayacak kadar değerli programlarım var format atarsam çok uğraştıracağı için zorunlu kalana kadar atmıyorum.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
güçlü bir bilgisayar aldım ve bu iki işletim sistemi arasında kaldım sizce hangisine karar vermeliyim
-ikisinide önceden deneyimledim kullanımımda sorun yok
-grafik tasarım modelleme ders oyun vb. uğraşıyorum
2-3 fps farkı için seçmeyiniz
Yaklaşık 4 gün öncesine kadar Windows 11 kullanıyordum fakat kasma sorunları, fps kaybı, - özellikler ve birkaç tane daha farklı faktör nedeniyle temiz kurulum ile tekrardan Windows 10'a geri döndüm ve şu anda gayet memnunum. Yani anlayacağınız Windows 11 için daha çok erken. Fakat ileride bu sorunlar çözülürse ve yazılımsal olarak daha iyi bir hâle getirilirse düşünülebilir.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Ömer Aslan
Ben ciddiyim bu arada Windows 7 yi diğer işletim sistemlerine göre daha çok seviyorum zaten aralarında perf. farkı olmuyor alt yapıdan ve güvenlik den başka neredeyse farkları yok tıpa tıp aynı dosyaları kullanıyorlar. isoları kurcalıyorum, oynuyorum oradan biliyorum. ara yüz de harika geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenlik olarak win7 kullanmak çok zor .Netten alışveriş yapan biriyim sürekli kart bilgisi giriyorum.Büyük risk win7 kullanmak

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Beta'dan beri kullanan birisi olarak 10'un daha stabil olduğunu söyleyebilirim fakat alıştım 11'e artık. Ciddi bir sorun olmadığı sürece dönmeyi düşünmüyorum. 11 performans olarak minnak bir şekilde önde.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
10'un hangi sürümünü kullanmak daha iyi olur? 10 için format usb'si oluşturacağım tavsiyeye göre işlemi tamamlayayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Top Bottom