Neler Yeni

Windows 10 mu yoksa 11 mi?

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Arkadaşlar sistemim imzamda var sizce hangi Windows'u kullanmalıyım? Hangisi sistem için daha uygun olur?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Win 11 kullanıyorum, başta mesafeli davransam da estetik olarak çok güzel bence, baya modern elit bir hava katıyor sisteme.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
W10 bence

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Arkadaşlar sistemim imzamda var sizce hangi Windows'u kullanmalıyım? Hangisi sistem için daha uygun olur?
Amd işlemcilerde w11 sorun çıkarıyordu bazı kullanıcılarda. W11 dene sorun olursa W10 indir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

i5 12400f b660 m-e tuf anakarta win 11 uyar mı? h610m-k anakart i512400 f e uyar mı hocam ?
Hocam uyar ama ayrı konu açın başka aman.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Bir yazılımcı olarak Türkiye'de Win11 e ilk geçenlerden biriyim ama yakın zamanda geri Win10 a döneceğim gibi gözüküyor. Öncelikle belki işlemcimden kaynaklı belki de Win11 den bilemem ama Win11 e geçmeden önce hiç bir sorunum yok iken şuanda donmalar, tarayıcılarda donmalar, Dosya gezgininde donmalar vs. artık yıldırdı. Muhtemelen 1-2 sene daha Win10 da devam edeceğim. Performans konusuna gelince bir çok test videosu var örnek olarak bir tanesini paylaşıyorum takdir sizin. Ek olarak zamanında artık yeni Win çıkmayacak Win10 gelişecek deyip hemen ardından 11 çıkartan Win şimdi 2024 de Win 12 çıkartması bekleniyor belki o zamana kadar 10 da kalabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
Bir yazılımcı olarak Türkiye'de Win11 e ilk geçenlerden biriyim ama yakın zamanda geri Win10 a döneceğim gibi gözüküyor. Öncelikle belki işlemcimden kaynaklı belki de Win11 den bilemem ama Win11 e geçmeden önce hiç bir sorunum yok iken şuanda donmalar, tarayıcılarda donmalar, Dosya gezgininde donmalar vs. artık yıldırdı. Muhtemelen 1-2 sene daha Win10 da devam edeceğim. Performans konusuna gelince bir çok test videosu var örnek olarak bir tanesini paylaşıyorum takdir sizin. Ek olarak zamanında artık yeni Win çıkmayacak Win10 gelişecek deyip hemen ardından 11 çıkartan Win şimdi 2024 de Win 12 çıkartması bekleniyor belki o zamana kadar 10 da kalabilirim.
hocam şimdi win 11 kullanıyorum ben. ortada olmasına alıştım alttaki şeylerin. 10 fps çokta önemli değil ya yeni alacağım sistemime 11 kurmalıyım diye düşünüyorum.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kangal Kangaoğlu
Performans farkı var mı
windows 11'de sistem işlemciyi daha az kullanıyor, bu da işlemcinin daha az ısınmasını sağlıyor. Soğutucun iyiyse çok fark olacağını zannetmiyorum ama ufak da olsa var.

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
hocam şimdi win 11 kullanıyorum ben. ortada olmasına alıştım alttaki şeylerin. 10 fps çokta önemli değil ya yeni alacağım sistemime 11 kurmalıyım diye düşünüyorum.
Sanırım eklenti ile yapılıyor bahsettiğiniz tasarım. Aslında hala benim de acaba dönsem mi diye tereddüt etmemde ki en büyük etken performansdan ziyade tasarımı. Lakin bazen yıldırıyor Laptopumda uykudan sonra ses açmama sorunu, ofis bilgisayarımda dosya taşıma sorunu kendi bilgisayarımda bir çok sorun hepsi aynı anda bozulamaz diye tahmin ediyorum her şey aynı değişen tek şey işletim sistemi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,661
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom