Bence 11 kur. Çok bir farkını göremedim ben ama görsel açıdan daha güzel duruyorArkadaşlar sistemim imzamda var sizce hangi Windows'u kullanmalıyım? Hangisi sistem için daha uygun olur?
i5 12400f b660 m-e tuf anakarta win 11 uyar mı? h610m-k anakart i512400 f e uyar mı hocam ?Win 11 kullanıyorum, başta mesafeli davransam da estetik olarak çok güzel bence, baya modern elit bir hava katıyor sisteme.
Amd işlemcilerde w11 sorun çıkarıyordu bazı kullanıcılarda. W11 dene sorun olursa W10 indir.Arkadaşlar sistemim imzamda var sizce hangi Windows'u kullanmalıyım? Hangisi sistem için daha uygun olur?
Hocam uyar ama ayrı konu açın başka aman.i5 12400f b660 m-e tuf anakarta win 11 uyar mı? h610m-k anakart i512400 f e uyar mı hocam ?
Hayır hiç farketmedi, gayet stabil sorunsuz.Performans farkı var mı
Evet uyumludur sorun olmaz.i5 12400f b660 m-e tuf anakarta win 11 uyar mı? h610m-k anakart i512400 f e uyar mı hocam ?
hocam şimdi win 11 kullanıyorum ben. ortada olmasına alıştım alttaki şeylerin. 10 fps çokta önemli değil ya yeni alacağım sistemime 11 kurmalıyım diye düşünüyorum.Bir yazılımcı olarak Türkiye'de Win11 e ilk geçenlerden biriyim ama yakın zamanda geri Win10 a döneceğim gibi gözüküyor. Öncelikle belki işlemcimden kaynaklı belki de Win11 den bilemem ama Win11 e geçmeden önce hiç bir sorunum yok iken şuanda donmalar, tarayıcılarda donmalar, Dosya gezgininde donmalar vs. artık yıldırdı. Muhtemelen 1-2 sene daha Win10 da devam edeceğim. Performans konusuna gelince bir çok test videosu var örnek olarak bir tanesini paylaşıyorum takdir sizin. Ek olarak zamanında artık yeni Win çıkmayacak Win10 gelişecek deyip hemen ardından 11 çıkartan Win şimdi 2024 de Win 12 çıkartması bekleniyor belki o zamana kadar 10 da kalabilirim.
windows 11'de sistem işlemciyi daha az kullanıyor, bu da işlemcinin daha az ısınmasını sağlıyor. Soğutucun iyiyse çok fark olacağını zannetmiyorum ama ufak da olsa var.Performans farkı var mı
Sanırım eklenti ile yapılıyor bahsettiğiniz tasarım. Aslında hala benim de acaba dönsem mi diye tereddüt etmemde ki en büyük etken performansdan ziyade tasarımı. Lakin bazen yıldırıyor Laptopumda uykudan sonra ses açmama sorunu, ofis bilgisayarımda dosya taşıma sorunu kendi bilgisayarımda bir çok sorun hepsi aynı anda bozulamaz diye tahmin ediyorum her şey aynı değişen tek şey işletim sistemihocam şimdi win 11 kullanıyorum ben. ortada olmasına alıştım alttaki şeylerin. 10 fps çokta önemli değil ya yeni alacağım sistemime 11 kurmalıyım diye düşünüyorum.
11 stabil değil 10 kurun hocamArkadaşlar sistemim imzamda var sizce hangi Windows'u kullanmalıyım? Hangisi sistem için daha uygun olur?