Neler Yeni

Windows 10 Pro Keyi Home'da kullanılır mı?

Daha önce windows 10 pro djital lisans anahtarı almıştım,şu an windows 10 pro ile aldığım keyi aktif olarak kullanıyorum.Peki ben bu lisans keyini windows 10 home kurduğum zamanda kullanabilir miyim acaba?

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OEM key aldıysan sadece tek kullanımlık.
Bir dahs kullanamazsın.
Soruna gelecek olursak, evet.
Home kullanırken anahtar girip Pro yapabilirsin.
Hayır tek kullanımlık değil aldığım key.Sadece tek bir pc'de kullanabiliyorsun.Ama ne zaman format atarsan at tek bir bilgisayar olmak kaydı ile o keyi kullanabiliyorsun.Daha önceden biliyorum çünkü.Bu 2.defa kullanışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

OEM key aldıysan sadece tek kullanımlık.
Bir dahs kullanamazsın.
Soruna gelecek olursak, evet.
Home kullanırken anahtar girip Pro yapabilirsin.
Sormak istediğim şuydu;siz yanlış anladınız.Ben bu djital lisans pro keyini home kurduğum vakitte kullanabiliyor muyum demek istemiştim.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
İnternete Win 10 Home dan Pro ya yükseltme keyi yaz çıkar karşına.Bu keylerden birini al.
internetin kapalı iken ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme>Ürün Anahtarını değiştire tıkla ve keyi gir
Birkaç kez yeniden başlatacak ardından Pro olmuş olacak bilgisayarın sonra elindeki keyi gir ve Windowsun artık pro.
Windows 10 Homedan Proya yükselme keyleri:
umarım anlatabilmişimdir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternete Win 10 Home dan Pro ya yükseltme keyi yaz çıkar karşına.Bu keylerden birini al.
internetin kapalı iken ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme>Ürün Anahtarını değiştire tıkla ve keyi gir
Birkaç kez yeniden başlatacak ardından Pro olmuş olacak bilgisayarın sonra elindeki keyi gir ve Windowsun artık pro.
Windows 10 Homedan Proya yükselme keyleri:
umarım anlatabilmişimdir.
İglilendiğiniz için teşekkürler.Fakat darılmazsanız bir şey soracağım;yazdığım yazıyı okumadınız galiba.Benim zaten keyim var,fakat pro için.Ben bu lisans anahtarını sıfırdan home kurduğum vakit kullanabilecek miyim?Yani bu kadar basit bir soru sordum,evet veya hayır demeniz yeterli.Ama anlıyorum ki bi dahakine sormamak gerekiyor.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
İglilendiğiniz için teşekkürler.Fakat darılmazsanız bir şey soracağım;yazdığım yazıyı okumadınız galiba.Benim zaten keyim var,fakat pro için.Ben bu lisans anahtarını sıfırdan home kurduğum vakit kullanabilecek miyim?Yani bu kadar basit bir soru sordum,evet veya hayır demeniz yeterli.Ama anlıyorum ki bi dahakine sormamak gerekiyor.
Elinizdeki pro keyini home aktifleştirmek için kullanamazsınız diye biliyorum.
Home üzerinden pro aktif etmeyi de anlattım zaten.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Home kuramazsın, otomatik win10 pro yükseltir diye düşünüyorum

Top Bottom