win 11 home'dan win 11 pro'ya yükseltme

Requen

80+
Reaksiyon skoru
13
Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir sistem aldım. Bildiğiniz üzere freedos olarak geldi ve içinde deneme sürümü olarak win 11 home var. Direkt olarak win 11 pro lisans key alsam format atmadan keyi kullanabilir miyim? Yoksa sıfırdan format atıp win 11 pro dene sürümü olarak kurulum yapıp mı yükseltmem gerekiyor?

Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir sistem aldım. Bildiğiniz üzere freedos olarak geldi ve içinde deneme sürümü olarak win 11 home var. Direkt olarak win 11 pro lisans key alsam format atmadan keyi kullanabilir miyim? Yoksa sıfırdan format atıp win 11 pro dene sürümü olarak kurulum yapıp mı yükseltmem gerekiyor?
Windows 11 pro yu ayrıca indirip keyi onun içinde aktif etmen gerek de çok macera işi ve gereksiz bir iş ayrıca pro da normal kullanıcılar için gereksiz bir sürüm siz en iyisi windows 11 home u aktifleştirmenin yollarına bakın

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Windows 11 pro yu ayrıca indirip keyi onun içinde aktif etmen gerek de çok macera işi ve gereksiz bir iş ayrıca pro da normal kullanıcılar için gereksiz bir sürüm siz en iyisi windows 11 home u aktifleştirmenin yollarına bakın
Geçenlerde arkadaşın birisi dediğim şekilde yapabilceğimi söylemişti ama

pro yani profesyoneller için
herkesin aksine yorum yapıyorum basit diye home seçilmez pro kullanılmalı
peki neden
saldırı altında grup politikaları ve ayarları değiştirilen home kullanıcılar uzaktan saldırıda tek yapabileceği iş bağlantıyı kesmek veya kapatıp açmak ve format atmak.

proda durum öyle değil.
yetkisiz erişimlerin önünü kesebiliyorsun.

orijinal kaynaktan indirip temiz kurulum yapın.

sürücüleri yedek almanızı ve sıkıştırıp bulut deponuza atmanızı tavsiye ederim. her yıl güncellemeler sonrası bunu gelenek haline getirebilirsiniz. açık bulunan sürücüler saldırıya açık olur suistimal edilir.

kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,158
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri