🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,90 TL && Windows 11 Pro Lisans Key 7,99 TL

Arkadaşlar konu dışı,
Lakin office 2021 için güvenilir sınırsız key satan site önerisi verebilir misiniz ?

Gelen keyin yanında e posta da şöyle bir notta vardı bu nedir ?

Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla
etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra
yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekrandaki
numaraları hatasız ve sırası bozulmayacak şekilde numaraları whatsapp üzerinden göndermeniz aktivasyon işleminiz için yeterli. Attığınız numaraların bize ulaşmasına müteakip 3 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirme
işlemi yapmaktayız.

bunu satıcıya söylersem ne gibi sorun olur ?

Ben aldım 2 adet 1 hafta oldu daha atmadilar mail olarak tüketici heyete bildirsem ne olur

Gelen keyin yanında e posta da şöyle bir notta vardı bu nedir ?

Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla
etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra
yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekrandaki
numaraları hatasız ve sırası bozulmayacak şekilde numaraları whatsapp üzerinden göndermeniz aktivasyon işleminiz için yeterli. Attığınız numaraların bize ulaşmasına müteakip 3 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirme
işlemi yapmaktayız.

bunu satıcıya söylersem ne gibi sorun olur ?
Geçenlerde 4.5tlye satılan win10 pro lisansını girdiğimde etkinleşmemişti satıcı bu kodları istedi ve bir süre sonra lisans etkinleşti baktığımdada key retail olarak gözüküyor

tek kullanımlık pc ye format attıgın zaman iptal oluyor tekrar kullanamıyorsun

Geçenlerde 4.5tlye satılan win10 pro lisansını girdiğimde etkinleşmemişti satıcı bu kodları istedi ve bir süre sonra lisans etkinleşti baktığımdada key retail olarak gözüküyor
Ben de de öyle olacak ben de aynı yerden aldım da bu 9 haneli kod ne oluyor merak ediyorum ilerde problem çıkarmasın

Dostlar bende key var yaklaşık 100 adet mevcut eğer yasak değilse özelden konuşabiliriz Windows 8 pro oem lisans tüm windowsları dijital lisans olarak aktifleştiriyor. Ve istediğiniz kadar format atın keyi girdiğniizde tak diye aktifleşiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,840
Üyeler
187,255
Son üye
Verpicted
Geri