Windows 11 Pro Lisans 2 TL

Boşuna arşive atıp sonra kullanmak için almayın, limiti doluyor ve hata veriyor kullanacağınızda.

Windows artık bu işi komple free bedava yapsa ya Apple Macintosh gibi. Nasıl olsa her app yazılımdan her oyundan komisyonu alıyor zaten.

Windows artık bu işi komple free bedava yapsa ya Apple Macintosh gibi. Nasıl olsa her app yazılımdan her oyundan komisyonu alıyor zaten.
Öyle olursa Vatan Bilgisayar nasıl çarpacak insanları hocam. 🤣

almaya gerek yok. internette dolasan volume_mak keyleri satiyorlar. sicak firsat konusu olmamali bence. gecen 3 TL'ye satin aldigim key, buyrun bunu kullanin:
hocam bu keyler güvenli mi ve neden bu kadar ucuz

hocam bu keyler güvenli mi ve neden bu kadar ucuz
değil patlıyor. denemek için aldım geçen hafta aktifleşmedi. umursamıyorlar da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para kurumsal da dönüyor zaten. dümenden etkinleştir yazısı çıkıyor isteleler cidden kısıtlarlar bilerek yapmıyorlar

değil patlıyor. denemek için aldım geçen hafta aktifleşmedi. umursamıyorlar da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para kurumsal da dönüyor zaten. dümenden etkinleştir yazısı çıkıyor isteleler cidden kısıtlarlar bilerek yapmıyorlar
üste arkadaşın attıgı moluyorda

Hocam en azından o paralara oem alabildik bi şekilde. Ama bu sistemde oem gözüken keyler acaba başka pclere girilebiliyor mu? Yoksa hepsi tek kullanımlık kod mu net bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Evet aynı keyi baskalarınada satabiliyorlar.
Aynı orm ile 6 pc etkinleştirdik.

8C2NH-QD3FQ-C2WKR-WF66H-T3BPF

Artık 1 TL :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,961
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc