PlusTeknoloji
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Boşuna arşive atıp sonra kullanmak için almayın, limiti doluyor ve hata veriyor kullanacağınızda.
Öyle olursa Vatan Bilgisayar nasıl çarpacak insanları hocam.Windows artık bu işi komple free bedava yapsa ya Apple Macintosh gibi. Nasıl olsa her app yazılımdan her oyundan komisyonu alıyor zaten.
hocam bu keyler güvenli mi ve neden bu kadar ucuzalmaya gerek yok. internette dolasan volume_mak keyleri satiyorlar. sicak firsat konusu olmamali bence. gecen 3 TL'ye satin aldigim key, buyrun bunu kullanin:
değil patlıyor. denemek için aldım geçen hafta aktifleşmedi. umursamıyorlar da.hocam bu keyler güvenli mi ve neden bu kadar ucuz
para kurumsal da dönüyor zaten. dümenden etkinleştir yazısı çıkıyor isteleler cidden kısıtlarlar bilerek yapmıyorlarWindows artık bu işi komple free bedava yapsa ya Apple Macintosh gibi. Nasıl olsa her app yazılımdan her oyundan komisyonu alıyor zaten.
üste arkadaşın attıgı moluyordadeğil patlıyor. denemek için aldım geçen hafta aktifleşmedi. umursamıyorlar da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
para kurumsal da dönüyor zaten. dümenden etkinleştir yazısı çıkıyor isteleler cidden kısıtlarlar bilerek yapmıyorlar
Evet olay bundan ibaretalmaya gerek yok. internette dolasan volume_mak keyleri satiyorlar. sicak firsat konusu olmamali bence. gecen 3 TL'ye satin aldigim key, buyrun bunu kullanin:
Evet aynı keyi baskalarınada satabiliyorlar.Hocam en azından o paralara oem alabildik bi şekilde. Ama bu sistemde oem gözüken keyler acaba başka pclere girilebiliyor mu? Yoksa hepsi tek kullanımlık kod mu net bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
microsoft vatandan alınan 2-3 tane lisansa mı kalmış? bankalar,telekom şirketleri vs geliyor tek seferde office ile beraber binlerce lisans alıp geçiyor. laptoplardaki gömülü satılanları da saymıyorum dahaüste arkadaşın attıgı moluyorda
ShowKeyPlus uygulamasi gosteriyordu diye hatirliyorummak key olduğunu keyi kullanmadan nasıl bakabiliriz bilginiz var mı