Neler Yeni

Windows 10 pro nasıl yapılır ?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Yeni bilgisayar toplayacağım içine windows 10 pro kurmak istiyorum iso dosyasını nasıl elde edebilirim? Windowsun kendi sitesinde pro iso dosyasını bulamadım (single language olarak kuruluyor siteden indirdiğim) format diski oluşturcam ama bilgisi olan var mı ?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
Hocam ben ordan indirip eski laptopuma kuruyorum otomatik olarak single language kuruyor seçenek sunmuyor pro ve ya home seçtirmiyor. Acaba yeni sisteme kurarken seçtirir mi? Çünkü eski sistemde yine windows 8.1 vardı onun sürümü single language olabilir emin değilim.
ben ordan kurdum direk pro kurdu bana

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Peki sen indirirken indirdiğin yerden windows araç ile mi indirdin yoksa başka bir sayfa mı çıktı sana ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın linki pc den açınca araç çıkıyor telden açınca iso dosyası seçiyorsun indiriyorsun da o yüzden sordum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam ben ordan indirip eski laptopuma kuruyorum otomatik olarak single language kuruyor seçenek sunmuyor pro ve ya home seçtirmiyor. Acaba yeni sisteme kurarken seçtirir mi? Çünkü eski sistemde yine windows 8.1 vardı onun sürümü single language olabilir emin değilim.
Laptopunuzda orijinal Single Language OEM key vardır, o yüzden otomatik bir şekilde onu kuruyor.
Neden Pro kurmak istiyorsunuz? Lisansınızı kullanamayacaksın ve yeniden almak zorunda kalacaksınız.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Laptopunuzda orijinal Single Language OEM key vardır, o yüzden otomatik bir şekilde onu kuruyor.
Neden Pro kurmak istiyorsunuz? Lisansınızı kullanamayacaksın ve yeniden almak zorunda kalacaksınız.
Hocam ben yeniden pc topluyorum laptopu zaten sattım gitti yeni toplayacağım pc ye pro kurmak istiyoedum laptopta denedim ve single language kurulunca sebebini anlamadım ama sayenizde öğrendim teşekkür ederim. Laptopa kurmak gibi bir amacım yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,034,206
Üyeler
163,969
Son üye
Vlcyy
Top Bottom