Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Hocam ayarlardan sifirlarsaniz gayet normal.Hep öyle yapıyorum ama her formatla çıkıyor klasör.
Hocam ayarlardan sifirlarsaniz gayet normal.Hep öyle yapıyorum ama her formatla çıkıyor klasör.
USB portları bozulmuştur herhalde. Kasanın USB portlarını dene anakartın yerine. Tabii masaüstüyse.USB alsamda boot etmiyor siyah ekranda kalıyor ve USB'yi çıkarınca pc normal açılıyor.
Masaüstü değil laptop ve USB portları bozuk ama BIOS ta USB Floppy Yanında ünlem var.USB portları bozulmuştur herhalde. Kasanın USB portlarını dene anakartın yerine. Tabii masaüstüyse.
Sorun var demek. CD girişi var mı? CD ile format atmak da bir seçenek.Masaüstü değil laptop ve USB portları bozuk ama BIOS ta USB Floppy Yanında ünlem var.
CD yeri var ama nasıl windows yazılacağını bilmiyorum.Sorun var demek. CD girişi var mı? CD ile format atmak da bir seçenek.
Aynı. Rufus üzerinden yapacaksak.CD yeri var ama nasıl windows yazılacağını bilmiyorum.
Tamam deneyeceğim.Aynı. Rufus üzerinden yapacaksak.
USB felan boşa uğraşma kardeşim wintohdd programı ile harddiskten bile sıfır kurulum yapabilirsinTamam deneyeceğim.