Windows 10 setup kaç gb

Katsu

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar selam yeni bir sistem topladım ve sistem freedos olarak gelecek. Bunun için başka bir pcden Windows 10 setup yükleyip freedos olan sisteme kuracağım. Setup için kaç gb bir usb ye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar selam yeni bir sistem topladım ve sistem freedos olarak gelecek. Bunun için başka bir pcden Windows 10 setup yükleyip freedos olan sisteme kuracağım. Setup için kaç gb bir usb ye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
8 GB yeterli olacaktır.

Ben iki gün önce de bir usb yaptım 4gb ta yeter ama sıkıntı yapabilir o yüzden 8gb yeterli.

3GB

Çok teşekkürler arkadaşlar. Ayrıca şunu sormam gerek Windows 10 hala kurulduğu bilgisayardaki parçaların driverlarını otomatik güncelliyor mu yoksa driverları da kurayım mı usbye?

Çok teşekkürler arkadaşlar. Ayrıca şunu sormam gerek Windows 10 hala kurulduğu bilgisayardaki parçaların driverlarını otomatik güncelliyor mu yoksa driverları da kurayım mı usbye?
Otomatik güncelleniyor ama bazıları eski olabiliyor.

Otomatik yüklüyor ama yine de son sürüm driverları kurduğundan emin olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,236
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri