8 GB yeterli olacaktır.Arkadaşlar selam yeni bir sistem topladım ve sistem freedos olarak gelecek. Bunun için başka bir pcden Windows 10 setup yükleyip freedos olan sisteme kuracağım. Setup için kaç gb bir usb ye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Ben iki gün önce de bir usb yaptım 4gb ta yeter ama sıkıntı yapabilir o yüzden 8gb yeterli.Arkadaşlar selam yeni bir sistem topladım ve sistem freedos olarak gelecek. Bunun için başka bir pcden Windows 10 setup yükleyip freedos olan sisteme kuracağım. Setup için kaç gb bir usb ye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Otomatik güncelleniyor ama bazıları eski olabiliyor.Çok teşekkürler arkadaşlar. Ayrıca şunu sormam gerek Windows 10 hala kurulduğu bilgisayardaki parçaların driverlarını otomatik güncelliyor mu yoksa driverları da kurayım mı usbye?
Otomatik yüklüyor ama yine de son sürüm driverları kurduğundan emin olun.Çok teşekkürler arkadaşlar. Ayrıca şunu sormam gerek Windows 10 hala kurulduğu bilgisayardaki parçaların driverlarını otomatik güncelliyor mu yoksa driverları da kurayım mı usbye?