Neler Yeni

windows 10 sıfırlama

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ama format usb si hazırlamakla uğraşmak istemiyorum fotoğraftaki gibi sıfırlarsam bilgisayarda herhangi bir virüs varsa temizler mi

Ekler

• Ekran Görüntüsü (97).png
    Ekran Görüntüsü (97).png
    18.4 KB · Hit: 53
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Yanlış hatırlamıyorsam bunu yapmak içinde windows 10 iso yazılı bir flash kullanman gerek.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bence işe yaramaz
size önerim malwarebytes ve adware kurup tarama yapmanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış hatırlamıyorsam bunu yapmak içinde windows 10 iso yazılı bir flash kullanman gerek.
format değil sıfırlama

Freeak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut
bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ama format usb si hazırlamakla uğraşmak istemiyorum fotoğraftaki gibi sıfırlarsam bilgisayarda herhangi bir virüs varsa temizler mi
Yapılırsa fısırlanabilir ama bi format olmaz tabi diskleri doğru şekilde temizlyeceğini düşünmüyorum

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
Ben yaptım bunu, bilgisayarımda virüs yoktu ama keyfi yaptım, oldukça hızlandı yani format etkisi gibi oldu virüs için de işe yarayabilir ancak oldukça uzun sürdüğünü belirtmeliyim yaparken ona göre ayarlayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Yanlış hatırlamışım, şimdi baktım dosyaları siliyor fakat virüs temizler mi tam emin değilim. Denemek yerine format atmak direkt olarak daha mantıklı çünkü sabit sürücünün ömrünü kısaltır eğer olurda istediğiniz olmazda sıfırlama üstüne format atarsanız.

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki flash bellek üzerinden format atmak istiyorsam bu adımda hangi seçeneği seçmeliyim

Ekler

• w.png
    w.png
    11.1 KB · Hit: 41

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yanlış hatırlamışım, şimdi baktım dosyaları siliyor fakat virüs temizler mi tam emin değilim. Denemek yerine format atmak direkt olarak daha mantıklı çünkü sabit sürücünün ömrünü kısaltır eğer olurda istediğiniz olmazda sıfırlama üstüne format atarsanız.
format diske zarar verir ve sağlığı çok düşürür

Top Bottom