Neler Yeni

Windows 10 Simgelerin Siyah Olma Sorunu, Klasörlerin Değişik Boyutta Açılma Sorunu Hak.

megaboz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cafer Yalçın
Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese selamlar iyi forumlar diliyorum. Son zamanlarda windows 10 sistemimde gözüme çarpan ve rahatsız eden 1-2 hatadan bahsetmek ve bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

İlk olarak, bilgisayarımda kurulu olan programların kısayolları masaüstünde bir klasör içinde duruyor.

İkinci olarak ise programların küçük simgeleri bilgisayarı her açışımda siyah olarak geliyor. Yaptığım araştırmalarda kodlar ile gerekli düzeltmeleri denedim ancak fayda sağlamadı. Birde Türk bir arkadaşın yaptığı "Sistem İnce Ayar" diye küçük bir exe program var. Onun içerisinden "Simge Önbelleğini Onar" dediğimde ise tüm simgeler eski haline yani normale dönüyor. Şu anlık böyle bulabiliyorum kendimce çözümü. Ama böyle bir sorunla karşılaşmamak daha iyi tabi. :)

Üçüncü olarak ise Bilgisayarım, Belgelerim vb. klasörlere girdiğimde ise klasörler çok değişik biçimde ya çok küçük ya çok dar açılıyor. Klasörün sağ altından ölçeklemem gerekiyor ki normale dönsün bunu da böyle çözebiliyorum.

Bu konular hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi akşamlar dilerim.

Top Bottom