Yardım Windows 10 Sistem Kesintileri %100 Cpu Sorunu

efetoy

80+
Reaksiyon skoru
98
Windows 10 Kurduğum Bilgisayarımda %100 cpu oluyor ve bunu sistem kesintileri yapıyor ekran kartı güncel

cmd'den
sfc/scannow yaptım gene düzelmedi
usb girişlerini kontrol ettim onlada alakalı değil sebebi nedir acaba
oyunlarda drop yapıyor

Windows 10 Kurduğum Bilgisayarımda %100 cpu oluyor ve bunu sistem kesintileri yapıyor ekran kartı güncel

cmd'den
sfc/scannow yaptım gene düzelmedi
usb girişlerini kontrol ettim onlada alakalı değil sebebi nedir acaba
oyunlarda drop yapıyor
darboğaz oluyor aman aman

hocam
sistem eski bi sistem
i5 3470
msi gt 730
4gb ram ddr3 1333 mhz
bunlar var ilerde rami 8 yapıp gtx 750 ti alıcağım
eski sistemlerden anlamıyorum ancak darboğaz kötü bir şey çözmeye bakın bu işi

Dostum işlemci sıcaklıkların kaç derece? Isınmadan dolayı kapanmadığına emin misin? Darboğaz vs. De yok.

Dostum işlemci sıcaklıkların kaç derece? Isınmadan dolayı kapanmadığına emin misin? Darboğaz vs. De yok.
hocam ısınmadan dolayı hiç kapanmadı işlemci sıcaklıkları bilgisayarı açınca 10 dakika böyle masaüstü falan donuyor sonra düzeliyor saçma anlamadım sistem kesintileri %100 oluyor görev yöneticisini açınca düzeliyor sıcaklık

hocam ısınmadan dolayı hiç kapanmadı işlemci sıcaklıkları bilgisayarı açınca 10 dakika böyle masaüstü falan donuyor sonra düzeliyor saçma anlamadım sistem kesintileri %100 oluyor görev yöneticisini açınca düzeliyor sıcaklık
HDD'den olabilir mi? Eğer HDD öldüyse sistemde bu tarz durumlar da olur, PSU'da aynı şekil.

hocam bunların durumunu nasıl anlayabilirim
Memtest'den HDD'i anlarsın. Sıcaklıkları Aidia64 ile benchmark'a sokarsın eğer ısınmadan Kapanıp kapanmadığını o ara anlarız.

Geri